lørdag den 20. september 2014

På cykel ind til byen

Endnu en lørdag - endnu en "game saturday"..... Denne gang Michigan mod Utah - med dertil hørende trafik kaos. Vi ville gerne ind at dalre rundt i den hyggelige del af byen med butikker, cafeer og Farmers Market, så vi valgte at cykle alle 5. Kristian har fået et par billige genbrugscykler til drengene, Teresa kører på låne cykel og os to voksne valgte at få sendt vores danske cykler herover. 

Det gik rigtig fint omend der var noget kaotisk nede ved stadium, hvor vi var nødt til at trække. 

Første stop: Farmers Market:


Rigtig hyggeligt men en smule dyrt. Det så ud til der var flere Amish familier, men jeg ved jo ikke om de bare havde valgt at klæde sig på til lejligheden. Vi købte lidt tomater mm. samt helt afsindigt velsmagende æblejuice.
Vi gik derefter ind til selve campus og kom forbi adskillige flotte bygninger:

Vi ville bl.a. gerne tjekke museet ud, hvor der skulle være dinosaur skeletter. Vi var der ikke så længe (mest fordi vi gerne ville gemme resten af museet til en dag med bedre tid) men så dette øhm fine billede:

Det er lavet af døde natsværmere, biller og flagermus:

Creepy!!!!!

Vi kom også forbi en boghandel med brugte bøger. Totalt labyrint agtig men som at være med i en film:

Og da vi så var næsten sukkerkolde nåede fandt vi en lille japansk takeaway biks med mad lige efter Ulriks hjerte:

Vi blev betjent af en ældre japansk utrolig høflig herre, der kvitterede med et "Thank  yoøøøøø" (som kun asiatere kan sige det) hver gang vi sagde noget og som vogtede over hver en bid vi tog, mens han fægtede efter hvepse med en fluesmækker. Pænt irriterende men osse lidt sjovt.

Nu er Kristian taget i Aldi (ja - Aldi!) med Teresa, mens drengene og jeg har gjort rent. Jeg sidder ude på terrassen og skriver og kigger på tordenvejr:

Det er ikke så tydeligt at det tordner, men det buldrer jævnligt i baggrunden. 

2 kommentarer:

danish in San Francisco sagde ...

Det der tordenvejr i Michigan har min mand stadig traume over den dag i dag. Han var udvekslingsstudent i 10. klasse. Han oplevede, at vejret slog om til tordenvejr på fem minutter, hvorefter et lyn slog ned i et kæmpe træ lige ved siden af ham. Pretty scary. Men tordenvejr er der åbenbart meget af hos jer??

Henriette sagde ...

Vi har haft 3 t-storms siden vi kom. Det har ikke foeltes saerlig slemt for os, men naar vi saa efterfoelgende hoerer om vaeltede paele og traeer samt lange stroemafbrydelser, faar vi respekt alligevel. Der kommer ikke hoeje tordenskrald som i Darnmark, men mere en dyb buldren. Vi saa i oevrigt et skilt i en park med en detaljeret beskrivelse af hvad man skulle goere hvis det pludseligt begyndte at summe og haaret strittede op paa ens hovede = et lyn er ved at slaa ned i dig! DET er nok til at vi holder os indendoere. Paa billedet ovenfor var det kun lige startet et godt stykke vaek - deraf den nonchalante attitude......
Det lyder mega klamt med din mands oplevelse. Jeg kan GODT forstaa at han har traumer over torden stadigvaek!