søndag den 14. september 2014

Home sweet home

Store flytteweekend er godt overstået og efter 1 1/2 måneds flytten rundt blandt venner, sommerhus og hotel er det ubeskriveligt skønt at være sit helt eget sted. Vi er flyttet ned lige ved siden af hotellet i det såkaldte Briar Cove. Det får lidt blandede reviews på nettet, men har indtil videre stort set kun budt på gode oplevelser. Ja, vi har ikke samme fænomenale udsigt som i Californien, der er syntetisk væg-til-væg tæppe i hele hytten, og vi har et kæmpe grantræ lige ude foran terrassen, men vi føler os SÅ godt tilpas herinde og føler virkeligt vi er kommet hjem.
Vi har bl.a. en lille nabo ude på terrassen, med lang hale og striber ned ad ryggen, som vi har fodret med lidt cornflakes i dag. Det er et totalt nuttet lille jordegern der skynder at gemme sig så snart der kommer et rigtigt egern forbi.

Men nu må jeg hellere vise lidt rundt indenfor. Det aller bedste først - Master bedroom med EGET badeværelse og et walkin closet:


Se DET kan man godt blive små afhængig af skulle jeg hilse at sige (især når man ikke har haft soveværelse i 8!!! år, men har sovet i sin stue). 

Ungerne har eget bad og toilet:

og i hjørnet kan man lige skimte mit nye yndlingsmøbel. Må jeg præsentere "funky vasketøjskurv":

Ja, det er polstret vinyl i 70'er blomster mønster og jeg elsker den - intet mindre!

Ungerne har fået hver deres værelse:


I må lige vente lidt med at se Ulriks endnu. Det skal lige en smule mere på plads. Det er jo i øvrigt en fest at sætte 15 årigt provo barn til at rydde op... Han havde fået at vide at alt hans tøj skulle hænges på bøjler og der går en hel del bøjler til, når der hænges een sok på hver - suk! 

Her er køkkenet (med lidt rester af dagens indkøbsraid til udvidelse af "maskinparken");

Sidst men ikke mindst vores stue og terrasse: 
Vi har været vanvittig gode til at få noget for pengene og har touret genbrugsbutikkerne tynde. Vores aller bedste deal har været 4 solide spisestue stole for i alt 20$. Madrasser og dyner har vi købt nye, men til langt under normal pris i både IKEA og American Freight Store. Og så har jeg via en facebook gruppe kommet i kontakt med Jette, der bor lidt uden for Ann Arbor. Hun har været mere end almindeligt hjælpsom med lån af sofa, cykler og en kommode, som vi har fået transporteret lige til døren. Det varmer altså at møde så meget hjælpsomhed :-)

Nu er vi godt møre (igen...) og weekenden måtte godt lige have været bare een dag længere. Men uanset hvad, så føler vi os bedre og bedre klædt på til at kaste os ud i hverdagen for hver uge, der går.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ser jo super ud :-) Lækkert for jer :-) Kh Steen

Henriette sagde ...

Ja ikke? Vi er i hvert fald ret godt tilfredse :-)

Dorthe sagde ...

Hvor skønt! Det ser rigtig dejligt ud - velkommen til��

Per Østergaard sagde ...

Tillykke med lejligheden. Dejligt at i nu er kommet så langt. Hvor lang tid regner I med at være afstedvdenne gang?

Henriette sagde ...

Tak skal du ha´ :-)

Henriette sagde ...

Som udgangspunkt 3 år - men det forudsætter at Kristian finder arbejde. Min løn er ikke gearet til en familie på 5 i årevis ;-)

Charlotte sagde ...

Jeg ville give min nyre for et walk in closet.
Kan julemanden mon komme ned gennem den pejs ?
Dejligt hjem!

Henriette sagde ...

Ha ha. Ja, vi "nøjes med" 1560$ om måneden og begge nyrer i behold. Pejsen er en gas pejs, som vi ikke helt har fundet ud af at få til at virke endnu, så julemanden må vist droppe os i år.....