fredag den 19. september 2014

Om fødselsdag og tøjstil (eller mangel på samme.....)

Hip hip! Sidste fødselsdag er overstået for i år - yngstebarnet blev nemlig 9 år i går. Han blev selvfølgeligt vækket med morgensang og gaver (kl lidt over 6 - gaaaab - jeg havde ellers forsøgt at overtale Ulle til at pjække fra første time, så vi kunne sove lidt længere, men DET var under hans værdighed) og var begejstret som kun Luca kan være det:


Aftenen inden havde vi været i Whole Foods for at købe snacks til at dele ud i skolen. Der er (selvfølgeligt) en "approved snack list" hvor alt, der på nogen måde involverer nødder eller hjemmebag er STRENGT forbudt. Faktisk var det helt umuligt at finde noget som helst på listen inde i super sunde økologiske Whole Foods da der stort set kun var bras som oreos og jello og pringles skrevet på. Men vi fandt da nogle frugt vingummier formet som kaniner (RIP Mrs Beech's Baby Bunny) som Luca syntes var spot on. 
Desværre blev snack uddelingen udsat pga hysterisk hveps i klasselokalet, der nåede at stikke eet af børnene med efterfølgende kaos. 

Udover gaver har Luca ønsket sig en tur på Chuck E Cheese. Her er ungerne i gang med nidkært at tælle poletterne:

Teresa er i gang med at bruge poletterne:

Og Luca vil gøre ALT for at få flere poletter gratis! - også selvom det kræver at man danser med Chuck.....:

I sandhed en festlig fredag aften med pap-pizza og elektronisk inferno!

I overskriften fik jeg nævnt noget om tøjstil, hvilket er inspireret af vores mode interesserede datter og I skal da ikke snydes. Her er hun iført "donut pajama onesie":

og her laber hockey uniform:

Jeg tør dårligt tænke på hvad det bliver næste gang......

2 kommentarer:

danish in San Francisco sagde ...

Tillykke til yngstebarnet! Godt I fandt en snack! HADER at skulle finde ud af, hvad vi skal/må have med. Vi bruger en nødde-, gluten-, og mælkefri kage fra Whole Foods, som er verdens bedste og nemmeste Brownie kage (et tip hvis de andre skoler er ok med hjemmebag). Hos os siger de klart nej til slik… Jeg har en mistanke om, at det er den enkelte "class mom's" præferencer som afgør, hvad der kommer på listen!? Chuckie E Cheese lyder som en amerikansk oplevelse, som ungerne ville elske, det må prøves en dag, hvor de skal forkæles.

Henriette sagde ...

Ja, de der lister er simpelthen så åndssvage. Her i Michigan er man dog pænt ligeglad med gluten allergi og veganere, men nødder derimod! Uha!
Hvis I ikke har været i Chuck E Cheese bliver i simpelthen NØDT til at prøve det. Maden er dårlig og musikken lige så, men ungerne ELSKER alle maskinerne derinde. God tur ;-)