tirsdag den 2. september 2014

Michigan State Fair

Sommerferiens absolut aller sidste dag blev mandag d. 1/9. Det er Labor Day her i USA, så weekenden er lang. Vi orkede simpelthen ikke at ræse rundt i flere butikker (for både vores mentale tilstands skyld og for at skåne vores rødglødende visa kort), og så var det jeg opdagede at der var State Fair hele weekenden. Afsted med os!
State Fair er en blanding af tivoli, cirkus, dyrskue og lokale konkurrencer. Vi valgte kun at købe armbånd til udstillingerne (apropos de rødglødende visa kort) og kom ind i en kæmpe hal til at starte med. Vi syntes godt nok, der lugtede lidt stramt, men det var der nu osse en hel del gode grunde til:Velkommen på landet!

Man kunne malke en placebo ko og optjene mælkeskægsklistermærker samt tilbud på kakaomælk:

Der var klækkende kyllinger (det har jeg faktisk aldrig set før - altså lige når de kommer ud af ægget):

Vi fik set "Rock´n´roll canines" med bl.a. denne hund, der stod på mål, mens børn prøvede at score. Det var ikke mange bolde, der gik ind!
Bagefter var der opvisning og konkurrencer for hundene. Det var utroligt underholdende og der var selvfølgeligt en hyrdehund i Elvis kostume, en utroligt speed snakkende konferencier, og et enkelt barn, der sad i vejen, da der kom en hurtig hund forbi.......

Næste stop var "pig race" udenfor. Arj men hold nu op altså. Det var simpelthen så vanvittigt. 2 "bonderøve" i overalls med mikrofoner, Rednex bragende ud af højtalerne, og en flok fuldstændig overgejlede unger, der kappedes om at få lov til at heppe på grise basserne - and you get the picture! Nedenfor er opstarten:

Og her følger så selve konkurrencen:


Til sidst kom der hængebugsvin i arenaen, og der var det selvklart kun tykmavede fædre, der kunne få lov at stemme på deres favorit. Fnis. Som ekstra spændingsmoment, havde de gjort banen væsentligt sværere ved at stille en madskål midt på. Det var der ca 50% af konkurrence deltagerne, der ikke kunne stå for.

Vi fik gaflet et par hotdogs (og en spand fritter til Luca´s udelte begejstring) men kunne ikke finde nogen "deep fried buttersticks". Øv. Det er ellers et Midwestern kulinarisk højdepunkt jeg har set MEGET frem til.......Der var dog "deep fried Oreos", men vi kunne alligevel ikke klemme mere junkfood ned, så vi sprang over.

Alt i alt en uforglemmelig dag, og vi er godt møre her til aften. Jeg håber det letter indsovningen for de spændte børn, der har første skoledag i morgen.

3 kommentarer:

christunte sagde ...

Det ser altså totalt for hyggeligt ud!

Anonym sagde ...

Håber skolestart er gået godt! Hold da op I er ude på landet, sikke en kæmpe ærkeamerikansk oplevelse, det ville min familie også elske!

Henriette sagde ...

Det var måske liiiiige en anelse til "bonderøvssiden", men bestemt underholdende.......