lørdag den 6. september 2014

Shoppeture og middagslure

Vores fritid herovre pt er nogenlunde ligeligt fordelt mellem at hænge ud på hotelværelset og ordne lektier (især Ulrik), trylle mad og madpakker frem i intermistisk køkken, sidde med næsen i iPhone/iPad/computer eller at drøne i butikker for at få fundet skole grej/håndklæder/dyner/gryder etc. "Skal I ikke ud og se lokalområdet?" vil nogen måske indvende. Jo - men når temperaturen er på den anden side af 30 grader og luften er giga fugtig, er det ikke super tiltalende. Til gengæld er vi blevet mestre til at få noget for pengene og har haft en udbytterig tur i en "thrift store" hvor vi for den formidable sum af 60$ nu både har tallerkener af alle slags, krus, en støvsuger, juicemaskine, bestik og en føntørrer!
I går aftes tog vi på fredagsindkøb i Meijers, mens himlen så sådan her ud:


Thunderstorm in the making!!!! Vi hørte heldigvis ikke så meget til det, men strømmen var gået flere steder i området bagefter (og mor her var en smule hys med at vi altså fulgtes ad inde i Meijers, der er på størrelse med adskillige Bilkaer, hvis nu strømmen gik derinde også). Indkøbene var optur. Det er markant billigere end i Californien og vi fik fx 5 bakker hindbær for 5$, og formåede at fylde en indkøbsvogn godt op for kun 200$.

I dag har vi brugt formiddagen på at slappe af. Især undertegnede har været HELT smadret. Ungerne fik chancen for at Skype lidt med de danske venner og Kristian og jeg har lagt en nogenlunde slagplan for næste uge, hvor vi får overdraget vores lejlighed (hurraaaa) onsdag og hvad dertil følger af madrasser og møbler, der skal fyldes ind i.
Egentlig havde vi snakket om at Kristian og Luca skulle ud at sparke dæk på brugte biler, mens vi andre 3 tog ind til byen, men jeg havde ikke lige det store overskud, så vi endte med at køre til Farmington Hills og besøge en enkelt bilforhandler (uden strøm efter gårsdagens torden). Vi kom forbi det hyggeligste Farmers Market:

Der var helt frisk-kogte cider donuts - nørj hvor smagte de godt - live musik og generelt helt igennem "small town cozy feeling". Vi snusede lidt videre rundt og fandt en "Tuesday Mornings" butik, hvor vi gjorde den bedste handel EVER! En gigantisk Kitchen Aid Pro 600 til 300$. Jeg tør slet ikke tænke på hvor meget sådan een ville koste i DK (hvis man overhovedet kan få den derhjemme.....). Det var en mega god handel selv efter amerikansk standard og vi glæder os til at indvie den.

Da vi kom hjem gik jeg i brædderne mens resten af familien gik i Halloween City for at kigge. Jeg har ikke sovet middagslur i årevis, men det gjorde jeg så i dag. Der er godt nok osse noget information, der skal fordøjes ovenpå den forgangne uge.

Vi har netop set Coneheads og spist forsinket fredagsslik, og nu bobler næsten alle unger, mens deres forældre sidder med næsen i hver deres skærm. Men jeg blogger jo, så jeg er undskyldt .... host host.

2 kommentarer:

danish in San Francisco sagde ...

Hyggeligt. Jeg elsker også thrift stores og gå på jagt efter smukke glas, bøger og køkkengrej :-) Har lige shoppet datterens outfit til Halloween, da vi var så sent på den sidste år, at ALT var udsolgt. KRISE. Vi glæder os allerede til pumpkin patches, hvilket sikkert er hyggeligt gange 100 i jeres lille by!

Henriette sagde ...

Uh ja - pumpkin patches! Det bliver top hyggeligt. Vi er ikke helt nået til Halloween kostumer endnu, men det er da lige om hjørnet.