fredag den 26. september 2014

Blandede billeder fra en uge i september

Det er fredag aften, klokken er 22 og vi flader ud efter endnu 5 dages hverdag for fulde gardiner. Vi er lige kommet hjem fra indkøb i hhv Aldi og Meijers så vi kan klare os hele næste uge. Det blev ret sent inden vi var færdige (butikkerne er GIGANTISKE herovre) og fredagsfilmen må derfor vente til i morgen. I stedet blev det til fredagsslik og en omgang 'Tsuro' - vores nye brædtspil vi kun kan anbefale varmt:

Vi har været heldige med vejret hele ugen, pånær i søndags, hvor "fall festival" på Sutherland Wilkinson Historic Farm blev en temmelig trist affære. Sjældent ses et så gennemblødt og livstræt eksemplar af en lama:
Men vi fik da slæbt græskar med hjem til alle børn fra pumpkin patchen, da der kom en pause i regnen:

Vi har også fået navngivet "Kurt" der her er på besøg for at spise havregryn:
Kurt er temmelig kræsen og gider ikke spise hverken popcorn eller beef jerky, men mandler, dadler og agern glider ned i fin stil. Når der så ikke er mere mad kommer den nogen gange HELT hen til havedøren og kigger ind og ligner een, der godt kunne finde på at råbe "Hey, vi er altså nogen, der stadig er sultne herude!". Faktisk tør vi ikke åbne netdøren, hvis havedøren står åben, da vi ikke brænder for at have et hysterisk jordegern galoperende rundt i lejligheden......

Teresa knokler løs med Field Hockey næsten hver dag efter skole og er nu opgraderet til målmand, hvilket kræver en hel del udstyr:

Derudover har vi har været til "parent teacher" conference med Luca, der klarer sig aldeles fremragende i skolen. Det er første gang nogen sinde vi har været til samtale med ham i centrum, hvor det ikke har handlet om hvor dårlig han er til at sidde stille, at han skal være bedre til at læse lektier osv osv. Hans lærer er fantastisk og har masser af erfaring, og så tror vi faktisk også at det er rigtig godt for ham at være i det samme lokale med sine ting samlet nede under bordpladen.

Luca og jeg har også været en tur forbi Briarwood Mall for at kigge på tøj i en butik, vi troede vi havde fået nogle fantastiske kupon tilbud fra. Hrmpf. Magen til "overpriced crap" skal man lede længe efter og det gode tilbud endte med ikke at være så godt et tilbud alligevel. Aftenen blev dog reddet med en tur i "Lush" hvor Luca brændte næsten en hel måneds lommepenge af på bade sæber:

Vi har fået internet, Kristian har haft bilen forbi en mekaniker og har fået bestilt kørekort, vi har fået nøglerne til vores post boks etc, og han har heller ikke ligefrem kedet sig i ugen, der er gået.

For mit eget vedkommende har jeg fået mit livs første influenza vaccination. Denne kombineret med en god gang træthed og PMS sendte mig fuldstændig i brædderne onsdag aften, hvor jeg ikke fik lavet meget andet end at ligge i min seng og glo op i loftet, efter at have kæmpet mig stædigt hjem på cykel - det var IKKE en sjov tur hjem, og jeg tror ikke det var det smarteste i hele verden at køre mens jeg havde det så skidt, men hjem nåede jeg da.

Jeg har også drukket kaffe med min navnesøster, der er lektor i teoretisk fysik, arbejder på U of M, er dansker, og har boet i Californien! Nogen gange er verden et lille sted. Hun er nu inviteret med på "dansker hike" på fredag hvor Jette, Kirsten, og Cirkus Frikke skal ud til Bird Hills og traske rundt, inden vi spiser middag sammen. Jeg glæder mig rigtig meget og tror det bliver en skøn tur :-)

Hov - Kristian er gået i seng og i morgen venter en gang skype med Christine og indvielse af vores nye vaffeljern til en omgang "pumpkin spice latte waffles" med græskar, kaffe og krydderier (opskriften kan ses her), så jeg tror det bliver godnat fra mig også. Fortsat rigtig god weekend hjemme i DK

6 kommentarer:

danish in san francisco sagde ...

Det er jo helt utroligt, så hurtigt I er faldet til i jeres travle hverdag! Tillykke med bilen og Lucas skole! Herhjemme er vi ikke sprunget på pumpkin i maden endnu, måske det skulle prøves.

Henriette sagde ...

De der "pumpkin waffles" - nørj hvor var de go'e, så de er et godt sted at starte (også selvom man ikke kan li selve PSL'en - jeg har prøvet den fra Starbucks een gang. Føj. Magen til klistersukret vammel farvet kaffe-surrogat skal man lede længe efter).

Anonym sagde ...

Det lyder til, at I allerede er ved at falde godt til. Godt gået!

Charlotte sagde ...

I er jo allerede i fuld gang med hverdagen. Jeg er altså fan af jeres familie!

Henriette sagde ...

Vi synes også selv det går forrygende omstændighederne taget i betragtning. Men vi er GODT nok trætte i weekenden.....

Henriette sagde ...

Vi har det mere som om at hverdagen kastede sig frådende over os og vi prøver at følge med, det bedste vi har lært. Men selvom vi er trætte så ved vi helt ned i maven at vi hellere vil være her end i Danmark lige nu. Og tak for fan status :-)