søndag den 12. oktober 2014

Mere "Farm Fun"

Som nævnt i forrige indlæg, så er "da moster in da house" og derfor skulle søndagen bruges på noget andet end hverdagsweekend. Halloween er lige om hjørnet og der er intet mere oplagt end en tur til en "corn maze" på denne tid af året. Så efter vi havde tanket gevaldigt op med en sund og nærende morgenmad (ahem) satte vi kursen mod Dexter hvor Blas Corn Maze ligger. Er der noget de kan finde ud af her i Michigan, så er det at lave landbo arrangementer, der holder max. Vi var også på pumpkin patch og corn maze i Californien, men det føles mere autentisk herovre.

Ved indgangen kunne der købes armbånd, der gav adgang til resten af aktiviteterne også (meget mere om dem senere) samt et kort over corn mazen til een dollar. Kom man ud igen uden at have åbnet kortet fik man sin dollar retur!
Majsmarken var intet mindre end GIGANTISK. Her ses edderkoppen ved indgangen:

Da vi tidligere har haft ret dårlige erfaringer med at bruge kortet (se et blogindlæg om netop det her) valgte vi at bruge "drej altid til højre" taktikken. Den bringer dig ikke hurtigt igennem, men du er stensikker på at finde ud før eller siden. Jeg vil tippe det til at vi traskede rundt derinde en times tid, før vi slap ud igen, men der skulle også være mile efter mile af stier derinde.Derefter gik det i stiv galop over til næste højdepunkt: Corn box! En "sandkasse" fyldt op med tørret majs, der er dyb nok til at man kan begrave sig selv.. Det er SÅ fedt at være nede i de kølige majskerner. Selv Ulrik kunne ikke modstå fristelsen til at blive begravet fuldstændigt (se om I kan finde ham nedenfor):
Den eneste ulempe er alle de tænkelige (OG utænkelige) steder, de majs ender med at sætte sig, men jeg skal nok spare jer for detaljer......

Jeg var skrækkeligt tørstig efter den tur, men alle ungerne havde så travlt med alt muligt andet, så jeg måtte gå op i indgangs biksen (et kasse apparat i en garage) og købe noget. I et anfald af tankeløshed og akut cola trang, blev det til en enkelt dåse cola light, som jeg selvfølgeligt blev nødt til at drikke i smug, så ungerne ikke opdagede det. Her nyder jeg den fine udsigt bag toiletterne med min dåse guilty pleasure:
Vi fik prøvet "corn canon" (ingen af ungerne opdagede at deres mor sad og småbøvsede efter dåse sodavands tylning - pyha):

"Cow train" (ja, det er udskårne tønder dekoreret som køer spændt bag en traktor - yihaaaaa):

Og en tur bag i hø vognen på den rigtig store traktor. Luca satte sig selvklart helt oppe bag traktoren i al osen, mens de fleste af os andre foretrak at sætte os noget længere bagude:
Vi fik også siddet i solen og spist lækre æbler, inden vi vendte næsen hjemad i højt humør, med en enkelt afstikker til en cider mill og en gallon mælk i Meiers.

Jeg har taget fri i morgen, nu da vi har besøg, og planen for i morgen er at køre ind til Detroit for at tage på Detroit Institute of Arts, der skulle være eet af de fineste museer i USA. Det er jo med at få set den slags, inden det også går bankerot :-(

Ingen kommentarer: