tirsdag den 14. oktober 2014

Mens vi ventede på moster

... var det lørdag og game saturday og solskin. Så det blev til endnu en cykeltur ind til byen for hele flokken for at gå på biblioteket. Vi har et bibliotek ret tæt på, men det er en mindre afdeling der slet ikke kan følge med ulriks forbrug af manga tegneserier. Biblioteket inde i byen er derimod ret stort med akvarie i børneafdelingen samt et stort skak spil. Luca er helt tosset med at spille skak og styrter ind for at komme før Teresa. Jeg forstår ikke helt hvor i alverden barnet dog har lært at spille skak henne, men han går op i det med liv og sjæl og formår at holde sig (nogenlunde) til reglerne:

Ovenfor fik han tæsk af Teresa. Han havde ellers lige erklæret hende skak, men endte selv som skakmat i næste træk.

Solen skinnede, byen var fuld af football fans og vi havde ikke lyst til at køre hjem endnu, og tog derfor cyklerne med ind til campus hvor vi holdt pause i solen:

Turen hjem blev til gengæld noget træls pga af festende College studerende, der virkeligt gav den gas med både musik og alkohol og med generelt at sejle rundt i gaderne i deres blå og gule tøj, men hjem kom vi da OG fik forceret en bakke, der gav associationer til Californien!!!! 

Ingen kommentarer: