mandag den 24. september 2012

Campus liv

Først og fremmest følger der lige et billede fra i fredags:
Det ser ud som om der er rigtig mange mennesker tilknyttet laboratoriet, men det snyder lidt, da der er flere koner/kærester og et enkelt voksent barn med på billedet. Jeg har sat nogle pile på, så det er til at se, hvem der blev nævnt i sidste indlæg (laboranten med blenderen går også under navnet "The Fitchepedia" da han dels ved noget om alt og gerne deler sin viden og dels altid kan få apparaterne til at makke ret, lige gyldigt hvad, der er galt):

 Derudover har jeg længe haft lyst til at berige jer med billeder fra UC Berkeley Campus, da der er ualmindeligt flot. Hele området er kæmpestort og det føles næsten mere som at gå rundt i en park med overdådige bygninger. Drejer man rundt om et hjørne kan man møde skulpturer, mosaikker, vandløb og ret så ofte et nysgerrigt egern der hopper op fra en skraldespand eller ned fra et træ og pisker hen ad stien. Og så er det da også fantastisk at der er tid til at dyrke tomater i vindueskarmen ind til et laboratorie:
 

På billedet ses "The Golden Bear", der er universitetets maskot og derfor er at finde over det meste. Det er fuldt ud lige så legalt at bruge en gul og blå bjørneklo for at vise at man kommer fra Berkeley, som det er at bruge det fine latinske universitetslogo.

Der bliver ikke lagt skjul på hvor fantastisk et sted det er. Overalt hænger er store bannere med studerende, der bedyrer at de hverken kunne tænke en selvstændig tanke ej heller tale sammenhængende, før de blomstrede op ved at gebærde sig i Berkeleys udfordrende/fantastiske/grænseoverskridende (indsæt selv flere tillægsord) miljø.....:


Ingen kommentarer: