søndag den 16. oktober 2011

weekend uden aftaler :-)

Dette var saa weekenden hvor vi for en gangs skyld ikke havde nogen aftaler.
Vi startede loerdag med at bruge lang tid paa morgenmad - og skype - og nattoejshygge til lidt over 12. Senere koerte vi til "Home front festival" nede i Richmond. Festivallen saa umiddelbart ikke ud til at vaere meget andet end 5 boder hvor man kunne koebe diverse snacks, en Karaoke bar og nogle hoppeborge. Det viste sig dog senere at der ogsaa var en bil udstilling, indendoers boder samt diverse koncerter med lokale bands. Inden festivalen havde vi baade faaet en flyer fra skolen samt et opkald med en optaget telefonbesked dels fra forstanderen for skole distriktet samt fra en af organisationerne bag festivalen (meget brugt, vi faar hver uge et opkald fra skolen med info om ugen der kommer).
Paa vej der ned maatte vi dog lige vente paa et godstog der tilsyneladende skulle haegte et par vogne af.
 men da Godstoget 10 minutter efter var koert, kunne vi komme ned til festivalen.
Hoppeborgen var det foerste der skulle proeves.
 Den stoerste havde bl.a indbygget klatrevaeg og rutchcebane.

Da foraeldrene var blevet traette at hoppeborgen (Teresa og Luca kunne have fortsat i laengere tid...) gik vi ind og saa paa selve festivalen.  Festivalen bliver afholdt for at mindes den rolle Richmond havde for USA under 2. Verdenskrig saa der var nogle udstillinger om det. Derudover var der udstillinger lavet af East Bay Municipalty Utility District (EBMUD) som bl.a. staar for at vedligeholde den natur der er i vores region. Her kunne vi se paa bjergloeve skind og diverse knogler fra andre dyr.
medens vi var paa festivalen ville vi gerne have en snack. her valgte vi at koebe en saakaldt funnel cake (friture stegt kage - smager lidt som churros)  som det ses fra de naeste billeder var det noget alle kune lide.


 Vi koebte 3 til deling, 2 med jordbaer og 1 med banan. De var praecis saa laekre som de ser ud.
Vi sluttede af med at besoege en bod hvor temaet var genbrug (noget de gaar meget op i her ovre) hvor man kunne male sin egen drikke dunk som man saa fremover kan bruge og genfylde med vand istedet for at koebe vand paa flaske og potentielt smide i naturen!
 Da vi kom hjem var det tid til at pynte lidt op til halloween. Vi har lavet en lille kirkegaard med gravsten og soergende fugleskraemsler...
 Soendag startede med en tur i kirke, derefter tog vi paa skovtur. Vi ville gerne se skoven i efteraars farver og koerte ned til en af de mange natur omraader der er i vores omraade. Planen var egentlig at vi skulle gaa en lille tur, vi endte med 12-13 km  og nej det var ikke fordi vi gik forkert... - det var ret godt vejr og vi havde god tid. vores tur kan ses her http://www.sports-tracker.com/#/workout/kdfs/7pn4f3of14l16rft



Det var en rigtig dejlig tur i behagelige 20-25 grader og let skyet...
Her til aften har ungerne saa hygget sig med at pynte flagermuse kager.

2 kommentarer:

PeterK sagde ...

Husk nu Bridge School Benefit 22-23 oktober :-) @Shoreline Amphitheatre (en times kørsel fra El Ceritto)

Louise sagde ...

Sikke en uhyggelig kirkegård I har fået lavet! I mangler lige et edderkoppespind til jeres buske :O) Hos os er der flere der har pakket hele indkørslen ind i kunstigt edderkoppespind!

Lyder ellers skønt med en efterårsgåtur og så i korte ærmer endnu!