søndag den 30. oktober 2011

Da Moster in da house

Som nævnt i går så sluttede lørdag aften med en tur til lufthavnen for at hente Moster. Alle mand var med, da der ikke var nogen, der ville risikere at gå glip af noget.
Hun kom med kufferten fuld af en ordentlig stak julegaver - stor respekt herfra for at få alt det pakket i kufferten:

Derudover kunne hun også diske op med Katjes lakridser og piratos og salmiak lakrids chokolade. Bøvs. Jeg er i akut lakridsoverspisnings-dagen-derpå småskidt. Måske skulle jeg ikke have spist alle Katjes pandaerne......
Det var også tid til den årlige "hvem kan forære den anden den sygt mærkeligste julekugle" konkurrence. Vi fik "Bumle" fra filmen biler indkøbt i Disneyland Paris og havde selv indkøbt T-bone steak med glimmer til Christines juletræ:
Vi havde på forhånd aftalt at søndagen skulle tilbringes i forlystelses parken Six Flags, hvor der er Fright Fest i anledning af Halloween. De fleste ting åbnede dog først efter mørkets frembrud men der var en enkelt forlystelse, hvor man kunne lægge sig ned i en kiste i mørke mens det så lød som om man blev begravet med jord der blev kastet på kisten, derefter total stilhed for til sidst at slutte af med lydeffekter som om man blev angrebet af insekter. Føj. Det var der ikke nogen af os, der havde synderligt lyst til.
Det var dog også muligt at komme i Halloween stemning ved at kigge på de makabre dekorationer:
Springvandet ovenfor springer med "blod" og er pyntet med skeletter på stænger! Derudover var der en masse udklædte børn og voksne.
Teresa og Ulrik fik i dag prøvet Hammerhajen. Vi andre skulle ikke nyde noget:
Kristian fulgte med rutchebane-tosserne Ulrik og Teresa, mens Christine, Luca og jeg var en anelse mere kedelige og tilbragte tid i Looney Tunes land:
Vi tog tidligt hjem, da Kristian skulle synge kl 17. Ungerne var så trætte, så det vist ikke var en helt dårlig idé. Klokken er 20:30 og Moster og nevøer og niecer er gået i seng efter en solid omgang lektie lavning, græskar udskæring og Angry Birds spilning.

Ingen kommentarer: