fredag den 14. oktober 2011

En ny tradition og rådne græskar.

For at starte med den nye tradition, så har Kristian og jeg aftalt at vi prøver at mødes inde omkring Berkeley hver torsdag til frokost (uden børn). Indtil videre har det resulteret i Dim Sum, thai mad og Lousiana style mad. I går gik turen så til et nyt kontinent rent madmæssigt - Afrika.
Vi tog på ethiopisk restaurant:
Jeg har aldrig før prøvet at være på en restaurant hvor man hverken fik gaffel, ske eller spisepinde. Maden blev dog serveret på en tallerken med en masse indjera til (ethiopiske pandekager eller fladbrød, der bruges til at skovle maden op med) og der fulgte små vaskeservietter ned regningen. Maden var superlækker også denne gang. Vi tror faktisk vi kan nå at prøve en ny slags mad hver eneste gang lige indtil vi skal hjem igen.
Efter maden gik vi en tur op i Elmwood, der er et lille super hyggeligt område med mange små butikker. Nedenfor ses lidt stemning fra butiksvinduerne:
I dag, fredag, har ungerne haft fri. Vi ved egentlig ikke helt hvorfor, men de har ikke efterårsferie, så det er dem vel undt. Jeg skulle på arbejde men aftalte med Kristian at han ville komme forbi så vi kunne følges op til poolen på universitetets område her til eftermiddag. Det har været stegende varmt i dag, men det skulle vist også være sidste dag i denne omgang. Det var i hvert fald skønt at komme i vandet og vi var bestemt ikke de eneste, der havde fået samme gode idé.

Da vi kom hjem mødte vi dette syn på trappen:
Føj. Jeg vil spare jer for billeder af hvor mosede og mugne de var indeni, og hvor ulækker trappen var nedenunder.

Ellers har vi poppet en grydefuld - og lidt til - popcorn:
....som vi nu spiser sammen med det slik vi havde købt til at dele ud til Halloween, hvis der kom nogen og ringede på vores dør (ahem). Det har fancy navne som Charleston Chew og Tootsie rolls, men smager ganske udenmærket. Hvis det stik imod alle odds ikke lykkes at få tømt posen kan vi altid køre ned til tandlægen og få refunderet én dollar pr uåbnet pakke!

Ingen kommentarer: