tirsdag den 11. oktober 2011

Pumpkin patch


Som dagene herovre gaar begynder Halloween at fylde mere og mere i landskabet og vi suger det til os. Loerdag skulle turen derfor gaa til en klassisk amerikansk Halloween fornoejelse - pumpkin patch. Vi havde fundet een nede i Livermore hvor der efter sigende skulle vaere en majs labyrint der var saa stor at naar man foerst var gaaet derind (OG faret vild vel at maerke) skulle det tage ca en time at finde ud igen. En sandhed med modifikationer - dem, der foer har faret vild i saadan en har aabenlyst ikke medbragt 12 aarig spejder dreng med hang til kort laesning!

Stedet hedder G&M farms (hjemmesiden er her ) og ligger nede i Livermore, der er ca en times koersel fra El Cerrito. Vi kom godt derned og lagde straks ud med labyrinten:
Ved indgangen fik vi udleveret et luftfoto, hvor det var tydeligt at se at temaet for 2011 var en ko og en kalv. Man starter saa i koens hale og den eneste maade at komme ud paa er at traske op og ned og ud og rundt ad flere omgange. Ingen lette genveje. Ulrik overtog straks foeringen og vi drejede ikke forkert een eneste gang saa vi havde ikke brug for de opsatte hjaelpeskilte.
Det havde regnet lidt i dagene inden saa der var paent mudret derinde:
Ovenpaa turen var vi blevet sultne og i stedet for slatne madpakker havde jeg paa forhaand koebt ind i Trader Joes:
Der kan man nemlig faa superlaekre salater etc til at tage med for ingen penge.

Naeste stop var graeskar udvaelgelse. Det var ret simpelt. Der var en mark fuld af graeskar. Alle kostede 7$ uanset str og der var smaa vogne til at traekke dem ud til bilen. Vi gik (selvfoelgeligt) efter de allerstoerste:
Og der var mere at se endnu. Nemlig "the corn box" - en sandkasse fyldt med toerrede majskerner i stedet for sand. Det var sjovt. Nedenfor ses Teresa begravet:
Faktisk tog vi allesammen turen i kernerne (paanaer Kristian, der skulle jo vaere nogen til at forevige det) og det var ganske rart at ligge i de koelige kerner. Knap saa rart at faa dem i oererne og slet ikke spor rart at finde dem saere steder i toejet etc efter at vaere kommet hjem!
Sidst men ikke mindst var der ogsaa gocart traktorer. Og saa ville Kristian pludseligt godt overlevere kameraet til os andre:
Paa vej hjem fik vi lige rundet Starbucks Drivethru. Lige saa latterligt jeg syntes det var i starten, lige saa fedt synes jeg det er nu. Det er ganske enkelt genialt naar bilen er fuld af boern at man ikke behoever parkere og rende ind og ud. Og saa er det heller ikke helt daarligt at cruise ud af de californiske highways med musik paa anlaegget og varm frisk kaffe lige ved haanden (og fastspaendte boern - gnaeg gnaeg).

Eftermiddagen gik med udskaering af graeskar. Og de blev faktisk ret flotte synes vi selv:


2 kommentarer:

PeterK sagde ...

Flot ! Står de så med lys i udenfor huset eller ?

Familien Rønberg sagde ...

Majskassen ser sjov ud - sådan en må vi også ud og finde. Også gerne en gokarttraktor.
Tak for en god beskrivelse.
Og så vil Frida gerne "skrive kærlighed til Teresa". Hermed gjort.