lørdag den 9. juni 2012

Farvel Madera


Så er det sommerferie og det har godt kunnet mærkes de sidste par uger, at der er mange venner, lærere og måder at gøre tingene på i skolen, der skulle siges farvel til.
For nu at starte med vennerne, så holdt vi en lille børnefest i Tilden Regional Park med donuts, dåsesodavand (i termokasse fyldt med knust is vel at mærke – men er vel blevet lidt amerikansk, jow jow), jordbær, færdigpakkede grøntsagsfade med dip og en piñata propfyldt med slik. Vi inviterede lige de nærmeste venner og ganske efter Californisk standard dukkede de første gæster op kun en ½ time for sent. Man skal på ingen måde forvente at folk kommer til tiden herovre, til gengæld har vi jo også selv nydt godt af at kunne hygge os i den sidste halvdel af en fødselsdag hos andre, når vi selv havde andre planer på den samme dag.
Piñataen var indkøbt i Las Montañas supermarked ude i Richmond. Det var som at være i Mexico at tage derud. Mexicansk folkemusik i højtalerne, alt foregår på spansk, udvalget af tortillaer fylder en hel gang for sig selv, og der er slik med tamarindsmag (?????) .Nå ja – og det allervigtigste – lange rækker af piñataer oppe under loftet. Det var svært at vælge. Det var faktisk MEGET svært at vælge, men det endte med at blive en Angry Birds piñata fyldt til randen med bolde og slik og billige skingre plastikfløjter (tak til Teresa for at finde dem).
Herunder ses en lille potpourri af festivitasen med piñataen. Vi var nødt til at stille ungerne på række efter højde og det var da også kun lige med nød og næppe at slikket blev holdt indenbords indtil Ulrik havde fået lov til at slå til den. Jeg styrede slagets gang med at give ungerne bind for øjnene og få tæsk med kæppen, når de ramte forkert og jeg stod i vejen – av.
Og så har det været sidste skoledag hvilket ikke går stille for sig herovre. For nu at starte med Ulrik så har der været en parade:
Der har været kage:
  
Der har været farvel ceremoni oppe på scenen med lærerne og skolelederen:

 
Og sådan ret generelt har der været autografskrivning på T-shirts og i årsbøger:

 
Uddeling af diplomer:
For slet ikke at tale om mindebøger og årsbøger og præmier og farvelfester og blomster til lærerne og blomster til børnene og chokolader til gårdvagten Mr Schmidt og farvelkram og måske også en lille tåre eller to.........
Så nu er ungerne ret så trætte og lidt triste over at skolen er slut (tro det eller ej). På den anden side, så er glæden over E.N.D.E.L.I.G.T at have sommerferie stor. I dag (lørdag) tager jeg Luca med en tur ind til byen hvor vi skal på Childrens Creativity Museum, køre i karrusel, spise creampuffs og lege på legepladsen i parken. De andre skal i biffen og se Men in Black 3. Og så kommer moster i aften -juhuuuuu. 
For i morgen sætter vi os nemlig alle sammen ud i bilen og drager på vores første roadtrip. Luca er noget bekymret over at vi skal køre igennem en ørken og har næsten mareridt over potentielle slanger, der snor sig om fødderne på ham, hvis han stikker tæerne ud af bilen, men vi håber nu på at det ikke bliver tilfældet ;-)

Og lige her til allersidst. I sidste weekend besøgte vi Tim, der har 2 børn og 2 altaner. Så kan drengene nemlig sidde udenfor og spise:
Og kaste chips ned i hovedet på pigerne gennem sprækkerne i altangulvet:

Ingen kommentarer: