onsdag den 27. august 2014

Hello Chicago. Goodbye Chicago.

Nå men så nåede vi jo til Chicago efter en skøn flyvetur. Jeg mener helt bestemt at jeg bookede billetter til "Monkey Class" men vores boarding pas var til SAS plus. Så vi endte helt oppe foran lige bagved business class med ekstra benplads, gratis drink til at starte på, stål bestik og mere sodavand end vi syntes ungerne havde godt af at tylle i sig. Luksus! Når man sidder helt deroppe betyder det så osse at kan kommer først af flyet og derfor kun skal vente 10 minutter i immigration control :-0
Men så var det fede altså osse overstået. O'hare lufthavn er STOR og vi slæææææbte rundt på vores bagage før vi fandte bumle toget ind til byen. Imponerende nok holdt alle 3 unger sig vågne hele vejen. Vores hotel lå et rigtig trist sted lige op og ned ad highways og jernbaner (meget belejligt når man skal videre med toget, så det var helt med vilje), men var heldigvis helt OK indeni, med den seriøst største hotelseng, jeg nogensinde har set. Udsigten var helt utrolig skodagtig (det er skidt på vinduerne - IKKE regn):

Bygningen overfor brugte Ulrik i øvrigt en hel del tid på at undre sig over.

Første nat med 7 timers jetlag er jo som altid en fest! men på plussiden skal det da nævnes at alle mand VAR vågne til kl 05:30, hvor vi begyndte at rumstere rundt for at nå Amtrak toget mod Ann Arbor kl 7. 
Kristian tog Starbucks tjansen, mens Ulle og jeg passede på bagagen:

I øvrigt havde vi nok ikke fundet stationen, der er flyttet til en ny bygning hvis ikke det havde været for en meget hjælpsom hjemløs, der selvfølgeligt fik en god skilling med på vejen.
Nu sidder vi i toget (med WIFI - hurraaaaa) efter at have forceret narkohund med ondt udseende uniformeret og svært bevæbnet ejer og efter at have rykket over i en anden vogn, hvor vi kan sidde samlet (det er jeg sikker på at damen, der fik hældt jordbær frappucino ud over sin taske, da hun delte sæde med Luca og undertegnede var lige så svært begejstret for som os...).

2 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Kære Henriette
Sender jeg de bedste hilsner på jeres nye rejse! Følger med glæde og spænding jeres blog (lige som sidste gang) - ønsker jer en masse dejlige oplevelser og jeg ved jo hvordan det er at rejse ud med sit barn - det er en GAVE! I er fantastiske! Enjoy!

Henriette sagde ...

Tak Charlotte. Jeg håber sådan det bliver godt! Og så kan jeg også godt mærke i maven at vi nok ikke orker at starte helt forfra igen igen i den nærmeste fremtid....