torsdag den 21. august 2014

113 timer tilbage

Nedtællingen er i gang med lige dele sommerfugle og ondt i maven. Vi er SÅ møre efter at have flyttet fra Øresundsvej til Vesterbro til Vestamager til Bornholm med vores kufferter på slæb i den seneste lille måneds tid. Og jeg vil også ærligt indrømme, at hele debatten der kører lige for tiden, om at forældre ser for lidt til deres børn, ikke gælder os.......
Lige nu - i dette skrivende minut - er det heldigvis en skøn uge i "Onkel Peter"s sommerhus i Sandkås tæt på Allinge, der fylder mest. Det er nok det sted i hele verden vi føler os allermest hjemme, simpelthen fordi vi har boet her et utal af gange i årerne, der er gået. Det er første gang i lang tid vi er her om sommeren, og det er helt underligt ikke at have haft tændt op i brændeovnen, selvom ugen har budt på temmelig store mængder regn og torden. Alligevel har vi nået at spise is i Gudhjem, brugt en dag i Brændesgårdshaven (med Luca der fik en emu til at blive så gal, at vi var reelt bekymrede for, at den ville hoppe ud over hegnet. Den var rødglødende af raseri), vi har gået lange ture, der er blevet bygget dæmninger i vandkanten:
og Teresa har haft hoppet i vandet fra klipperne, mens vi andre nøjedes med at stå og kigge på og småfryse imens:
Dagen i dag fik hun ydermere opfyldt et ønske om at se glaspusteri på højt plan. 2 hele timer tilbragte vi på Baltic Sea Glass med at se tilblivelsen af et stykke "Unika" - flammekasteren tog kegler i stor stil:

Selvom det har føltes meget ferieagtigt, har undertegnede brugt en del tid foran computeren. Jeg har fået booket hotel værelse i de 14 dage, vi kommer til at være i Ann Arbor, før vi har en lejlighed. Hotellet ligger nabo til vores kommende hjem og er både billigt, får gode reviews, OG har et minikøkken. Eneste minus er at Luca skal smugles med ind, da det reelt set kun er til 2 voksne og 2 børn, men vi må købe en luftmadras og tage det som det kommer. Jeg har stirret mig blind på vaccinations krav til skole opskrivning og er kommet frem til at det kun er Ulrik og Teresa der mangler at få en sprøjte med meningokokker (det mangler nu osse bare sådan som de arme unger blev stukket sønder og sammen for at få lov til at gå i skole i Californien). Der er booket tid på vaccinations klinik på Frederiksberg på mandag - absolut sidste øjeblik! Jeg har snakket med el selskabet i området, da skolen kræver både lejekontrakt og bevis for oprettelse/betaling af el/gas/vand/fastnettelefon....
Der er lavet word skabeloner til ungernes danske skole, der skal pyntes med underskrifter og stempler, så vi har bevis med på, at de rent faktisk HAR gået i skole i Danmark. Nå ja - og så er der kommet styr på vores bank konti efter lejlighedssalget, alle vores private papirer er blevet sorteret, jeg har en videnskabelig artikel på vej, der er ved at blive færdigredigeret osv osv.
Bottom line er at vi efterhånden er så klar som det kan lade sig gøre, og at ventetiden begynder at være træls.

4 kommentarer:

christunte sagde ...

Årh - Baltic Sea Glass! Jeg har en orkidé-holder derfra. Totalt anden-sortering. Ellers ville jeg overhovedet ikke have råd!

Danish in San Francisco sagde ...

Fedt for jer at I når at føle jer klar. Jeg er meget overrasket over delen vedr. vaccinationer. Det har ingen nævnt for os (eller måske skyldes det, at vores børn i forvejen er "overvacinerede" fordi de blev slæbt med til Asien fra spæd..). God tur!

Henriette sagde ...

Vi købte sjovt nok ingenting. Der var i øvrigt gratis vand under hele sceancen serveret i deres fine fine kander. Teresa blev lidt bleg, da hun hørte hvad de kostede efter hun rask væk havde hældt vand op til både sig selv og mig ;-)

Henriette sagde ...

Uh ja - vaccinationer! De er jo totalt hysteriske derovre, og gloede på os som om vi kom fra et U- land, da de hørte at man ikke vaccinerer mod skoldkopper i DK! I har da godt nok osse fået set noget af verden, lader det til ;-)