lørdag den 18. februar 2012

Hanauma Bay

I dag skulle de indkøbte snorkler og dykkermasker indvies i Hanauma Bay, der er en lagune lidt syd for Honolulu. Det er en af topattraktioner herovre, da selv børn er i stand til at snorkle rundt og se på koralrevsfisk uden de store forkundskaber. Inden man bliver lukket ind skal man først en tur om en biograf for at få vist en lille film om "do's and dont's" i vandet. Man kan ikke komme ind, før man har set den og har fået smidt en hel stak formaninger i hovedet på bedste amerikaner-vis.
Det var ret blæsende i dag (bare se på Teresas håndklæde)

og egentlig også småkoldt hvis solen lige gik bag en sky. Men vi fik set fisk, gjorde vi. Bestemt ikke i samme format som film på Discovery Channel men der var både store fisk, farvestrålende fisk, søpindsvin osv. Der skal vi helt klart hen igen. Luca var i modsætning til sine søskende ikke til at drive ud i vandet med dykkermaske på. Selv med løfter om kæmpe is hvis bare han ville iføre sig maske og snorkel og stikke hovedet ned i vandet, nægtede han pure. Teresa ville MEGET gerne have store is og tog alle storesøster tricksene i brug, men lige lidt hjalp det. Mens jeg sidder her og skriver prøver hun at overtale ham til at tage det på i badekarret - stadig uden held.
Inden vi tog afsted havde vi jo snakket vidt og bredt om at vi skulle til Hawaii og hvor meget vi glædede os. Een af Kristians nye bekendte foreslog at vi gav ham vores fulde navne og adresse i en mail, for så ville vi kunne få gæstemedlemsskab til "The Outrigger Canoe Club", der er en fin dyr klub med restaurant (med dresscode - ikke noget med klipklapper og tanktops her) og vi ville også bare kunne spise og drikke gratis. Det syntes vi godt nok lød lidt for godt til at være sandt, men vi gik derned i eftermiddags for at drikke kaffe og spise is. Så ville vi da ikke blive alt for ruinerede, hvis vi nu selv skulle betale alligevel. Vi fik såmænd det HELE betalt og sad ved borde lige ned til den private strand og blev opvartet helt fantatisk. Så i morgen skal vi derned for at spise deres helt fantastiske søndagsbrunch. VILDT.
Vi gik med bare tæer hjem i standkanten og fik mødt både en violinspillende julemand (?????) og et brudepar i solnedgangen. Nu står den på film (igen.....) og hjemmelavede burgere.

Sendt fra min iPad

3 kommentarer:

PeterK sagde ...

Det er også min livret... gratis mad ;-)
BTW mht wifi, så kan man lade sin android mobil agere hotspot, hvis i har sådan en (android mobil).
Hils og hyg !

christunte sagde ...

Det ser superfedt ud......

Henriette sagde ...

Peter: been there, tried that. Måske sørger de for at det ikke virker med apple.produkter.....