søndag den 19. februar 2012

Dole ananasplantage

Dagen startede med uovertruffen brunch buffet på "Outrigger Canoe Club". Der var sindssygt meget lækker mad, og når man ydermere får lov at sidde et par meter fra Stillehavets bølger, så fås det bare ikke bedre. Ulrik fik indtaget 3 store tallerkener fulde mad (vi tør slet ikke tænke på hvor meget mad han kan køre ind når han bliver 16!), mens Luca ret hurtigt tabte interessen og gik ned for at smide sten i vandet. Der gik ca 5 sekunder, så var hans sko så gennemblødte, at han måtte trækkes med våde fødder resten af dagen.
Turen gik derefter vestpå og ind i landet for at besøge Doles ananasplantage. Her er der også verdens største labyrint, så forventingerne var tårnhøje. Ganske som ventet startede man i butikken hvor der kunne købes ananas chips, ananas is, beef jerky med ananas smag og små bøger om "Pete the Pineapple". Bl.a. en historie hvor han drager til stranden, og nej, en tyk bøvet ananas gør sig ikke godt i badebukser. Det var dog ikke kun ananas smagende delikatesser, der kunne erhverves, men også macademia nødder med spam smag!
Labyrinten var desværre lukket pga regn, og vi måtte nøjes med en rundtur i haven. Det var fuldstædnig som at gå rundt i palmehuset i botanisk have i København. Samme tætte tropiske beplantning og fugtige varme. Ret overvældende faktisk. Vi fik ikke kun set den lokale flora:
Vi modstod fristelsen til at købe ananasis, da vi havde andre planer.......

Ingen kommentarer: