tirsdag den 17. januar 2012

fieldtrip til California Academy Of Sciences

Dagen idag boed paa et fieldtrip til California Academy of Sciences (CAS) sammen med boernene fra Teresas klasse. Klassens laerer, Ms Best havde forespurgt om der var nogle foraeldre der havde mulighed for at koere boern fra skolen ind til museet og tilbage og derudover hjaelpe med at holde styr paa boernene.
CAS er en blanding af et naturhistorisk museum, planetarium og et akvarium - de har lidt af det hele. Klassen skulle fokusere paa regnskoven, akvariet og den afrikanske afdeling.
Regnskoven indeholder en samling af slanger, edderkopper, fugle, sommerfugle mm, de naeste billeder viser et lille udsnit.
 sommerfuglene kom i flere farver:

 nogle var endda meget modige.

 Det lykkedes ogsaa at fange disse 2 med linsen.

Efter regnskoven tog vi ind i deres afrikanske samling. Denne bestod mest af udstoppede dyr samt nogle meget levende pingviner.


Endelig gik vi op og saa deres 'Living Roof'. Taget er en hyldest til San Francisco og har derudover en miljoe venlig hensigt da det kan omdanne CO2, holde paa regnvandet samt hjaelpe med at holde temperaturen inde i CAS.
Paa billedet ses Teresa sammen med Jenna og Precia.  

Der var flere steder forbud mod at fotografere fordi dyrene var meget foelsomme overfor blitslys, derfor har museet lavet foelgende side man kan kigge paa hvis man vil se flere billeder:
http://www.flickr.com/photos/calacademy/sets/72157623568704787/

1 kommentar:

christunte sagde ...

Flotte billeder!