mandag den 16. januar 2012

og kom vi så udenfor resten af weekenden?

.....næh egentlig ikke.
Jeg skrev jo nok så kækt i sidste indlæg at vi i hvert fald skulle være udenfor så meget som muligt. Vi lagde hårdt ud søndag morgen med at pakke al vores sand legetøj i bilen inden vi kørte i kirke, for vi skulle helt bestemt ud til Alameda Beach i det gode vejr. Og ja - vejret var flot - og koldt! Mens Ulrik var til Middle School programmet i kirken gik vi andre en tur på campus med egern mad i tasken (vi tager som regel til gudstjenesten 11:27, men Ulrik program er kl 10, hvilket giver os en god times tid, hvor der skal findes på et eller andet for os andre). Og efter lang tids overtalelse lykkedes det endeligt Luca at være modig nok til ikke bare at smide maden, når egernet kom indenfor en radius af 1½ meter:
Og derudover frøs vi helt vildt, og så er en tur ud til vandet altså ikke super tiltalende.
Vi skyldte en middag til en familie fra kirken og da de ikke havde planer for søndag aften blev det til en hyggelig aften med pizza, rødvin, Luca og Oliver (også 6 år), der havde gang i en massiv gang "skyd på hinanden med nerf guns" mens Teresa og veninden Elisabeth fik trænet en lille gymnastik serie, der blev udført med adskillige fnise sammenbrud undervejs. Så alt i alt en super hyggelig aften med den bonus effekt at vi fik gjort huset rent. Der er ikke noget så motiverende for rengøring som gæster :-)

I skrivende stund er det mandag formiddag. Ulrik og Teresa har legekammerater på besøg og Luca sidder her ved siden af mig i køkkenet og ser film på iPad´en så han ikke forstyrrer de andre alt for meget. Kristian er taget en tur i fitness centeret for at udnytte den sidste dag i hans 14 dages gratis medlemskab. Planen er at købe et familie medlemsskab. Emilias (Luca´s bedsteveninde) mor arbejder i børnepasningen deroppe så Luca kan være med uden problemer, og vi har netop fundet ud af at børnene, der er på besøg lige nu, går til kickboksning med deres mor mandag og onsdag samme sted. Dét var lige hvad der skulle til at motivere Ulrik og Teresa. Familie kickboksning - er det så børnene der sparker på de voksne eller omvendt? Det må tiden jo vise.

Jeg er kommet hjem fra endnu en fantastisk løbe i Wild Cat Canyon. Det er een af ugens højdepunkter for mit vedkommende. Ruten blev 10,7km i dag:

Og med følgende bakker undervejs - støn. Så er Amager altså lidt lettere at forcere:

Det var koldt igen i dag med frost på vandpytterne og bladene. Nedenfor er der fotodokumentation:
Jeg er ikke længere helt så bange for bjergløver. Vi har efterhånden lært så meget om dem, at vi nu ved at de er så sky, at chancen for at rende ind i en af dem er lig nul. Jeg løber dog ikke længere min hidtidige yndlingsrute alene tidligt om morgenen, da den er en meget smal sti gennem tæt skov. Men de andre brede stier er nu også flotte. Jeg bliver altid helt bidt af liiiiige at skulle rundt om næste hjørne inden jeg vender om:
Undervejs får jeg som regel set og hørt en del kaniner, der pusler i buskadset. Jeg har dog endnu ikke været hurtig nok til at få fanget et billede af een af dem. Måske lykkes det en dag.

Til sidst følger lige en vejrudsigt for den kommende uge. Øv! Vi er blevet super forvænte med høj sol og blå himmel, men det er vist slut for nu. Og ja - jeg ved godt det er ingenting i forhold til hjemme i DK, men altså, vi er som sagt blevet MEGET forvænte og synes det er helt forfærdeligt.

1 kommentar:

christunte sagde ...

Meget, meget modigt af Luca! (Selv om det godt nok ser bidsk ud, det egern!)
Puha - kulde? Jamen, må man overhovedet have sådan noget vejr i Californien?