lørdag den 21. januar 2012

En hverdagslørdag i januar

Som jeg før har klynket over (ahem) så har vi jo været ramt af noget så afskyeligt som regnvejr- endda en hel dag! Fredag stod det ned i stænger det meste af dagen, men vi overlevede......
Lørdag morgen stod vi op til denne udsigt (man kan se regnbuen hvis man kigger godt efter):

Da vi ikke havde turdet vove os i regnen fredag aften for at tømme kompost skraldespanden stod vi op lørdag morgen til en "myre motorvej" i køkkenet fra skraldespanden og op på køkkenbordet. Adr! Noget vindues rens fik dog hurtigt gjort det af med invasionen.

Vi havde en del små ærinder der skulle klares rundt omkring i lokalområdet, så vi lagde ud med at køre ned til El Cerrito Plaza hvor undertegnede skulle have nye støvler. Sålerne var faldet af de gamle! Ja, de var billige og holdt så også derefter. Heldigvis var der støvleudsalg og jeg fik scoret mig 2 par for den nette sum af 43 $ - så må tiden jo vise, hvor længe de holder denne gang....

Så gik turen til Jo Anns (USAs svar på Panduro Hobby). Teresa er inviteret til fødselsdag på søndag hos klassekammeraten og veninden Precia (hun er fra Nepal og hedder noget meget længere på nepalesisk, så jeg tør ikke stå inde for stavningen) hvor vi fik købt en plante - Jerikos rose - der er en tør knold, der folder sig ud, når den får vand. Teresa og Precia hænger ud i skolehaven ved enhver given lejlighed, så vi tænkte at noget plante-noget måtte være passende.

Kristian gik en tur i Trader Joes (et supermarked der bedst kan sammenlignes med en fusion af Søstrene Grenes og Mad &Vin). For at undgå for meget plageri tog jeg ungerne med i PetCo - en dyrehandel på størrelse med et supermarked! Og på bedste amerikanervis var der selvfølgeligt Bland Selv hundekiks:

Chihuahua badedragter:

Og små hunde cupcakes:

For ikke at forglemme øko hunde legetøj, Frozen Youghurt til hunde, Svampebob akvarier etc. Der var også en hunde salon lige ved indgangen, så Fido kan blive klippet, vasket og få filet negle mens "mor" shopper.

Vi måtte lige en tur om biblioteket også. Vi er gået i gang med at se Harry Potter filmene fra en ende og det var tid til at låne nr 2 og 3.

Sidste stop:

hvor vi købte leverpostej. Både friskbagt og frossen. Der røg vist også lige saltbomber fra Haribo og Gajoler i kurven, og hvis ikke det havde været så dyrt så var vi nok kommet hjem med pålægschokolade, marcipan og endnu flere lakridser.

Efter en velfortjent frokost ville vi nå ud i det gode vejr - det er solskin i dag, men regnen kommer igen i morgen. I sidste weekend nåede vi ikke til Alameda, men da det var knapt så koldt i dag, ville vi prøve igen. Alameda kan sammenlignes lidt med Amager. En meget flad ø uden for Oakland (bonus info: det er hér de filmer Myth Busters).

Vi kørte ned til den flade, flade strand og fik gået en godt tur. Ungerne fik også fundet en lille ø i en bæk som Ulrik fluks annekterede, og derefter forsøgte at drukne i en dæmning:

Da vi kom hjem stod menuen på hjemmelavede tortelinnier. Her ses Luca og Ulrik der er meget optagede af at få pastadejen til at makke ret:

Det tog en krig at lave, men det smagte godt.

I skrivende stund, er de andre i gang med at se Harry Potter 2, og jeg må hellere se at komme ind og være med :-)

Inden da, skal I dog lige få et par billeder fra iPaden. Ulrik æææælsker at tage billeder med den og så efterfølgende fjolle med billederne. Vi er kun stolte af vores fotogene afkom:


5 kommentarer:

Louise sagde ...

Ha ha, hvor sjovt, Harry Potterfilmene er vi også igang med. Vi så nummer tre i går - også lånt fra det lokale bibliotek :) I aften overvejede vi at låne nummer fire - men det blev i stedet det fantastiske spil Yatzi!! Sender jer mange snehilsener fra Chicago.

Henriette sagde ...

Tak skal du ha. Det værste er faktisk at det er super hyggeligt at se alle filmene igen :-) og så havde vi aldrig tid til at se film sammen på den måde i DK. Fortsat god weekend herfra

PeterK sagde ...

I må heller se at komme hjem. I ser lidt for amerikanske ud på de billeder ... :-)

christunte sagde ...

Fantastiske billeder!
Vil det så sige, at jeg evt. skal putte marcipan og pålægschokolade i bagagen?

Henriette sagde ...

Pålægschokolade - meget gerne. Marcipan kan vi sagtens klare os uden. Vi ses lige om lidt :-0