søndag den 1. april 2012

Til foedselsdag med grise, geder, kaniner og boern

For nu at starte med i morges, saa var det jo den foerste april - og dermed dagen for aprilsnar. Jeg elsker at snoere ungerne (og omvendt) og fik bildt dem ind at vi havde faaet et opkald fra WCCUSD (West Contra Costa Unified School District) om, at siden de ikke skulle fortsaette paa skolen til naeste aar, saa skulle de op til en afsluttende sprogtest. Een hel dag med mundtlig test og een hel dag med skriftlig test. Det ville blive de 2 foerste dage af sommerferien, saa vi ville desvaerre ikke kunne komme til Yosemite alligevel! Isaer Ulrik blev meeeeeget lang i hovedet - gnaeg gnaeg.
Jeg har saa maattet laegge oerer til historier om spyfluer og edderkopper der kravlede i min morgenmad som haevn, og Luca, der fortalte mig at Teresas haarboerste var blevet vaek, hvorefter han hev den frem fra blusen og raabte "aprilsnaaaaar".......
Formiddagen boed paa Emilias foedselsdag oppe ved Little Farm i Tilden med balloner, pinahta, saebebobler og hvad, der ellers hoerer sig til. Vi havde selv medbragt selleri hjemmefra til dyrerne og der var ogsaa en hel koelekasse fuld af salat til gaesterne, saa jeg tror de stakkels dyr stadig boevser selleri efter at vaere blevet tvangsfodret af omkring 25 emsige boern:


Der var nu ogsaa nogle dyr, der var paent ligeglade og bare ville staa og lugte i fred og ro.

Ulrik havde i gaar aftes lavet sig en maske, som han fik en hel del tid til at gaa med. Bl.a. ved jaevnligt at stikke den op i hovedet paa os andre. Her har han dog valgt selv at ifoere sig den under affodring affodring af een af grisene:

 Teresa fik fundet sig en jaevnaldrende storesoester at hygge sig med, saa hende saa vi ikke meget til:

 Der var selvfoelgeligt kage. Emilias foraeldre havde faaet lavet en kage med foedselsdagsbarnet selv paa. Luca fik et stykke af Emilias ansigt, som han var noget betaenkelig ved at spise. Han kunne ikke overbevises om at et billede rent faktisk var OK at spise, men fik dog til sidst taget en lillebitte bid. Bvadr - han skyndte sig at skrabe resten af billedet vaek, inden han spiste videre:
 Der var ogsaa en pinahta. Det lader til at vaere et fast indslag herovre og boern elsker det. Det er lidt aergeligt at saadan een er svaer at have med hjem i kufferten:
Ulrik fik gaaet til den med battet. Pga sin alder maatte han paent vente bagerst i koeen, og der blev da ogsaa hevet godt i rebet, naar Ulrik skulle slaa, saa den hoppede op og ned, og han ikke havde en chance for at ramme. Han fik dog givet den en ordentlig skalle og smadret den totalt i andet forsoeg, og blev derfor dagens dreng i skysovs.

Sidst men ikke mindst: rigtig god Paaske derhjemme. Vi har desvaerre ikke paaskeferie herovre og naeste uge er en helt almindelig skole og arbejdsuge. Det er faktisk ret underligt, og jeg tror da nok lige vi faar sat lidt mere pris paa de danske tilstande til naeste foraar!

1 kommentar:

christunte sagde ...

Genial aprilsnar! (her taler jeg ikke om Luca's med hårbørsten)
Den fødselsdag ser meget, meget hyggelig ud. I solskin, for en gangs skyld! Hvis regnen havde fortsat, havde det nok være knap så fantastisk....