lørdag den 23. juli 2011

Sidste dag med besøg fra Danmark

I dag var det så sidste dag med besøg af familien Klejnstrup / Jørgensen.
Nogle af os startede dagen med en løbetur. Teresa har proklameret at hun vil kunne løbe 10 km i bakker inden vi rejser hjem - for så må hun jo kunne løbe 20km på det flade Amager ved hjemkomst - mindst! Hun vil også gerne have "fivefingers"som hun agter at spare op til for sine egne lommepenge. Det bliver spændende at se hvor langt hun når i sine planer.
Efter en gang morgenmad skal de voksne jo altid rydde op og pudre næser etc. Men heldigvis kan ungerne underholde sig selv imens:


Der blev dog også tid til en lille fotosession af Ulrik og Teresa i deres nyerhvervede kinesiske tøj, som de bruger en hel del herovre:
Lucas lommepenge brænder jo altid i lommen, så hans pung var altså tom, da de andre shoppede løs i Chinatown. Han skulle dog også foreviges som "Misser", der her drikker vand af sin lille misserskål i køkkenet (hans far og mor har forbudt ham at lege baby, hvilket har resulteret i at hans alter ego nu er "misser". Misser kan især godt li´ at vaske poter og miave - samt drikke vand):
Lars og Kristian tog ud og sparkede lidt på dæk i nabolaget, da vores lejede bil skal leveres tilbage om en uge. Så vi har travlt med at finde ud af bil forsikring, læse op til Californisk køreprøve (for Kristians vedkommende) og finde ud af hvor meget (eller lidt) en bil herovre bør koste. Gitte og jeg (Henriette) tog ungerne med ned på El Cerrito Plaza og fik kigget lidt på tøj etc. Der gik dog ikke lang tid før ungerne mukkede temmeligt højlydt over at det altså absolut ikke er særligt spændende at kigge i butikker, når man ikke har nogen lommepenge, så for at trække tiden lidt mens Lars og Kristian stadig "brændte dæk" gik vi på italiensk restaurant, hvor man gerne måtte tegne på bordet:
Derefter gik turen til Botanisk Have oppe på Universitet. Det kostede penge at komme ind - men til gengæld var der så også rigtig flot med meterhøje kaktusser, samt Ulriks yndlingsplante: Bregner:

"Mor, mor - du skal også tage et billede af mig, der kæler med en bregne":
Der var sørme også en lille butik, så vi blev de lykkelige ejere af 3 fine sukkulenter, til at pynte i stuen:
Sidst men ikke mindst var vi jo NØDT til liiiiiiige at køre om yoghurt land. De har fået en ny is med Hello Kitty smag - jeg spurgte ungerne hvad den smagte af, men kom aldrig rigtig nærmere et svar end at det smagte godt. Jeg tænker jo kattemads smag, candyfloss smag, tyggegummi smag eller lign. Det kan jo være de voksne også skal prøve den en dag.
Her til aften står den så på kylling i karry. Efter maden skal børnene skal se den sidste halvdel af "Dr Who" som de er helt tossede med - tak moster!

1 kommentar:

christunte sagde ...

Vældig fint tøj, må jeg sige! Det klæder dem rigtig godt.
Dr. Who? Ikke den værste måde at spilde sin tid.... Selv tak for tippet (jeg er alligevel imponeret over, at Ulrik kunne se fidusen allerede efter et enkelt afsnit!)