fredag den 15. juli 2011

med børn på campus

I dag havde vi et par ærinder på campus - troede vi. Jeg (Henriette) havde desværre kigget forkert på nettet så vi kom ikke til "scholar information meeting", men så nåede vi til gengæld så meget andet.
Kristian kom med børnene ud til laboratoriet og Luca gik straks igang:
"må jeg få dén her, mor?"
"hvad så med dén her. Må jeg få den?"
"Jeg kunne altså rigtig godt tænke mig en lim!"
Til sidst forbarmede jeg mig over ham, og stak ham 4 pippette spidser. Stort hit :-)
Heldigvis er campus jo fuld af sultne egern, så vi kom ud af laboratoriet, inden Luca havde støvsuget det for kontorartikler. Kristian havde taget nødder med, og så gik den vilde egern jagt:
Som det ses ovenfor er det nogle yderst velopdragne og søde egern, der meget forsigtigt tager fat i nødden med tænderne og lemper den ud af hænderne. Nogle egern æder den med det samme mens andre pisker rundt og lader som om de begraver nødden mindst 10 forskellige steder. Det er faktisk ret underholdende.
Vi skulle også nå at spise noget frokost inden vi skyndte os op til mødet (der jo først viste sig at være en anden dag.....). Campus er fuld af spise steder hvor der kan købes forholdsvis billig mad, der gør alle glade:
Ulrik fik en burger. Luca fik sin yndlingsmad "commes frites". Teresa og Kristian valgte spring rolls, mens undertegnede spiste salat med kylling. Alt til den nette sum af 45$ inklusive drikkevarer. Med fyldte maver drønede vi op ad bakken til International House for at opdage at mødet ikke var der. Øv. Men vi fik de underskrifter vi skulle bruge alligevel og så gik vi tilbage over campus og nåede da lige at fodre nogle flere egern, se på dinosaur skeletter og hoppe ned fra høje trapper:
Da vi nu havde tid til overs gik turen til Bank of America, så Kristian kunne få sig et hævekort. Vi ventede, og vi ventede, og vi ventede. Heldigvis var der slikkepinde og balloner til Luca. Ulrik og Teresa hyggede sig med Angry Birds på min mobil så længe. Og så blev det ENDELIGT vores tur. Da jeg jo har valgt et Hello Kitty bankkort og Kristian skal have kort til samme konto, bliver han måske så heldig at han også får lov til at få et!!!
Som belønning for at sidde pænt og stille i banken, måtte vi lige en tur om Youghurt land:
Og ovenpå den omgang sukker sad børnene pænt og stille i bilen hele vejen hjem:

1 kommentar:

christunte sagde ...

Nøj, nogle søde egern! Luca lyder sjovt nok som sig selv. Hvad skal du dog også bruge alle de dimser til som seriøs forsker?
Jeg GLÆÆÆÆÆDER mig til at komme og spise yoghurt-is med jer! (Og til at se jeres Hello Kitty kort)