lørdag den 9. juli 2011

Lørdagshygge

Vi har flere gange kørt forbi Dennys på vej hjem. En rigtig amerikansk Diner. Og da internettet kunne afsløres at man kan få alle de pandekager man orker at proppe i sig for kun 4$, så blev vi jo NØDT til at tage derned. Ovenfor har vi lige parkeret og vi er meget sultne!
Vi blev bænket på brune (ikke røde) læder bænke og så fik vi ellers bestilt pandekager til drengene og en avocado/bacon/røræg/chili burrito til Teresa samt lækker morgenmad til de voksne også:

Drengene måtte dog give op i "spis hvad du kan" pancakes. Ulrik fik kæmpet sig igennem første tallerken og blev helt grøn i hovedet da tjeneren kom med næste portion. Hurra for doggy bags med rester man gerne må tage med hjem:

Dernæst gik turen på indkøb, men først skulle vi liiiiige have købt mobiltelefoner til  Ulrik og Teresa. Det er den rene jungle herovre. Priserne svinger vildt efter, hvilken udbyder man vælger, om man køber over nettet, hvilken butik etc. Vi endte i Radioshack med den mest langsomme, dovne betjening. Vi fik langt om længe fundet telefoner der kunne bruges i DK, som ungerne gad eje, og som der ikke kostede en formue. Havde de dem så på lager i butikken????? Næ nej. Så gik der en time med det! Heldigvis kan Kristians humør ikke ødelægges så længe han har en bil med automatisk åbning og lukning af bagagerum ;-)
Her ses han i færd med at lukke.

Sidst men ikke mindst skulle vi jo også have klaret dét vi egentlig havde på lørdagsprogrammet: Ugens indkøb i Safeway. Vi kan ikke helt overskue butikken endnu, selvom vi har været der en del gange, men vi fik næsten det hele + et par heliums balloner, som de meget belejligt hænger lige ved kassen og frister mens man venter. Men hjem kom vi da, med både indkøb,børn og balloner.
Luca og Teresa åd resten af pandekagerne og hyggede sig derefter med at stå på trappen og sprøjte med vand fra én gangs sprøjter:

1 kommentar:

christunte sagde ...

Mums! Pancakes! (Teresa's ser nu også rigtig lækkert ud)
Hvor er det godt, at I nu rigtig har tid sammen!