søndag den 25. december 2011

Jul på amerikansk

Endeligt oprandt morgenen,hvor vi også kunne fejre jul. Vi havde egentligt regnet med at blive vækket mega tidligt, men det skete nu ikke. Ulrik var stået tidligt op og havde sat sig ind for at spille computer (sjovt nok er han altid meget hurtigere og tidligere ude af sengen i ferien, end når han er i skole....) og Luca, der havde glemt alt om gaver, var også smuttet ind til ham. Men da Teresa vågnede så..... gik der ikke lang tid før der var gang i gaverne. Det var rigtig hyggeligt at sidde i nattøj og åbne gaver, spise karameller (én af gaverne), nørde med iPad, bygge lego osv.
Faktisk var kl 15 før vi tænkte at hvis vi skulle nå at komme bare lidt udenfor i det lækre vejr samt indtage julemiddagen i andet end nattøj, så kunne det godt være vi skulle komme lidt op i omdrejninger! Kristian satte skinken i ovnen inden vi tog afsted. Den var STOR og skulle bruge en 3-4 timer i ovnen før den var klar:
og så kørte vi ellers en tur ud til vandet og fik gået en tur med udsigt til solnedgangen:
Julemiddagen blev ikke helt dansk i år men bød på mega skinke (og nørj hvor smagte den godt), blå/røde/hvide kartofler, grønkåls-salat og "mashed sweet potatoes" med skumfiduser på toppen. Det var rigtig lækker mad, men det var ærligt talt lidt underligt og føltes ikke 100% som jul.
Der var ris a la mande til dessert med kirsebærsovs, det var lykkedes os at støve op herovre. Ulrik fik mandelgaven (igen) og vandt spillet "Small World", der bedst kan beskrives som en slags risk med trolde, orker, troldmænd etc. Reglerne var temmelig avancerede og første omgang tog derfor ret lang tid, men alle næsten alle børn holdt koncentrationen til den bitre ende, hvor undertegnede vandt stort :-0

Ingen kommentarer: