lørdag den 17. september 2011

En lørdag med billeder

Vi vågnede friske og veloplagte - okay, nogle var mere veloplagte end andre - efter en fredag aften, hvor vi i mangel på Disney sjov med stor fryd så "Man vs Wild" med Bear Grylls der kæmpede sig gennem sumpene i Florida, flåede hovedet af en slange med tænderne undervejs, samt fangede en stor Malle med de bare hænder osv. Disney show go home!

Teresa og jeg startede dagen med en rask løbetur på 5 km. Eller det vil sige vi løb i hvert fald noget ad vejen. Det var ikke alle bakkerne der vakte lige stor begejstring hos yngsteløberen....

I dag havde vi flere ting, vi skulle nå i Berkeley. Første stop var biblioteket. Ulrik pløjer sig gennem seriøse stakke af tegneserier herovre, og han var ved at løbe tør. Her ses Luca fordybet i én af de pop up bøger, de er super gode til at udgive herovre. Man må dog ikke låne dem med hjem:


Jeg fandt også en bog, jeg bare MÅTTE låne med hjem. Det er sjældent jeg har set så sej en titel:


Halloween er om 1½ måned og i den anledning er der åbnet en butik ved navn Halloween City.

Kristian og jeg havde været derinde og smugkigge en enkelt gang og jeg skal love for at der var klamme ting. Den ene ende af butikken var bl.a. indrettet som en menneske slagter..... Der var mumier i str voksen mand, kæmpe store bevægelige zombier osv. Og så selvfølgeligt mega mange super seje kostumer lige fra Obama til hot dog til serial killer, zombie, dødsninjaer etc. Luca og Teresa ville ikke se hele butikken, og det var nok en ret fornuftig beslutning!
Luca lagde ud med at vælge et ninja kostume, lige til han fandt al katte udklædningen, men endte i dette (supernuttede) kostume:

Teresa fandt ret hurtigt en edderkoppe zombie dame udklædning:

Ulrik syntes også det var svært at vælge med endte med denne maske, hvor man godt kan både åbne og lukke munden:
Så nu er vi klar til det helt store halloween brag. Ungerne glæder sig især til at lave Trick or Treat. Vi skal bare lige have fundet ud af om vi skal smutte et andet sted hen end oppe hvor vi bor, da her ikke er voldsomt mange børn eller liv på gaden generelt.

Det var også alt for længe siden vi havde været i Youghurt Land og spise is, så dér måtte vi også lige forbi.
Sidste stop var supermarkedet Berkeley Bowl, da vi har lagt vores indkøbs strategi lidt om. Her har de KÆMPE udvalg af frugt og grønt til stort set ingen penge. Fx fik vi 2 store portebellosvampe til et par kroner, 6 små agurker til 50 øre (tilsammen!!!!!), granatæble, tomater, avocado, ananas, grønkål mm. Det er ikke sidste gang vi dropper at købe frugt og grønt i de andre supermarkeder.

Ellers stod eftermiddagen på en cykeltur for Kristians og Ulriks vedkommende samt lektielavning for Ulrik og Teresa. Jeg prøvede at tage et billede af Teresa, der lavede lektier, men der var andre, der hellere ville fotograferes:


Aftensmaden fik vi først spist voldsomt sent, da vi ikke lige havde fået set på klokken. Men den smagte godt.


Jeg skal til at lægge en vis ung herre i seng, der har sin sidste aften som 5 årig i aften og derfor har været ret ulidelig hele dagen, fordi han er megaspændt på gaverne i morgen ;-)
Beretning fra fødselsdagen følger......

3 kommentarer:

Steen sagde ...

Tillykke med fødselsdagen til Luca :-) Er på Bornholm i øjeblikket og skal hilse fra min far.

christunte sagde ...

Feeeeede kostumer! Håber, Luca får en skøn dag i dag!

Johannes sagde ...

Seje kostumer...og hvilken udsigt - troede først det var et billede på jeres væg bagved Luca.