lørdag den 10. september 2011

Verdens bedste legeplads (og iskaffe.....)

Ved et rent tilfaelde var jeg (Henriette) tidligere faldet over en saakaldt  "adventure playground" ude ved Berkeley Marina. Vi proevede at tage derud paa Labour Day, men der var lukket, saa i dag ville vi proeve igen. Foerst fik jeg dog overtalt Kristian til liiiiiiige at koere forbi:
Starbucks i "drive thru" versionen! Det er ganske enkelt fantastisk, at man uden at loefte bagdelen fra saedet kan score sig" salted caramel mocha frappucino". Kun 430 kcal pr stk og med floedeskum og karamelsovs paa toppen. Mums.

Naeste stop var legepladsen. Det var vildt fedt. Jord, sand, soem, rigtigt vaerktoej, planker, braedder etc. Baade boern og voksne fik hygget sig (og blev paent beskidte):Det blev et lidt kort indlaeg i dag. Aftensmaden og P3 live med semifinale kampen mellem Wosniacki og Serena Williams venter i koekkenet :-)

2 kommentarer:

Steen sagde ...

Rendyrket hygge kan jeg se :) Wozniacki mødte vist overmagten, men damen er jo også kun 21 år gammel. Ellers har vi jo flyttet for Johs, Irene og Emilia i dag - synes det er en rigtig fin lejlighed at de har fået med god plads, lækker altan og en skøn have. Hilsen Stony

christunte sagde ...

Det ser super hyggeligt ud! Skønt, at de også har sådan nogle legepladser derovre.
Hyggeligt at snakke med jer i dag! Mors internet virker igen, og hun har også set billeder.