søndag den 14. august 2011

Ugen der gik

Denne uge har budt på lidt af hvert.
For at starte med Ulrik, så sendte vi ham på camp med kirken søndag eftermiddag  med håbet om at se ham i hel og levende tilstand torsdag aften. Det lykkedes! Omend han ikke var helt sikker på at han havde klaret én dag mere. De havde sovet under åben himmel - og den sidste morgen var der skorpioner, dér hvor de sov. De havde været ude og rafte i American River inklusive vandfald, hvor han var HELT sikker på at han var tæt på at falde ud af båden. De havde været ude at bade i samme kolde flod og havde bl.a. mødt en stor gul vandslange. Han har udforsket grotter, klatret op ad lodrette bjergvægge og spist tortillas morgen, middag og aften. Han siger selv at en spejder lejr i DK fremover vil føles som en babylejr ;-)

Teresa har fået en hel flok nye bedste venner - køerne på Little Farm oppe i Tilden park. Nedenfor ses et billede af Teresa der klappede køer tirsdag:
Fodrede dem med selleri onsdag:
Og sørme om ikke vi allesammen var derude igen lørdag:
Der er faktisk ret hyggeligt ude på gården. Man kan bl.a. gå på nogle børnevenlige stier rundt i området. En del af træerne herovre er eukalyptus træer. Det giver nogle flotte skove, men de drysser temmelig meget med bladene, så man let glider i dem, når det går op eller ned ad bakke.
Barken skræller også af i ekstrem grad. Luca fik scoret sig dette lille ca 5 meter lange stykke "kælebark" der nåede at få strithår samt en unge i de 20 minutter, knægten gad slæbe rundt på den:

Kristian er blevet en ørn udi kupon samlingens ædle kunst. Der er åbnet en kæmpe og helt spritny Safeway tæt på hvor vi bor. Kristian var nede for at købe ind og fik faktisk sparet 25% ved brug af kuponer og klubkort. Ekspedienterne kommenterer som regel, hvor meget det er lykkedes at spare, og i fredags fik han altså stor respekt.
Han har også fået eksperimenteret med at bage rugbrød, hvilket lykkedes super godt i første forsøg. Flødeboller er det også blevet til:

Jeg (Henriette) har haft en travl uge i laboratoriet med at isolere fedtsyrer fra 260 vævsprøver. Der skulle mærkes 1300 glasrør og her kunne børnene faktisk godt hjælpe til. Luca og Teresa sidder her og sætter glas på plads i holdere, inden deres mor skal skrive på dem:
Nedenfor ses det færdige resultat:
I dag (søndag) sluttede vi dagen af med at gå ud og samle brombær:

Der var brombær nok til en pæn portion syltetøj samt små tærter, der blev nydt med stort velbehag oven på anstrengelserne:

Sidst men ikke mindst, så er USA så småt begyndt at varme op til Halloween. Vi har gjort nogle gode kup i "dollar tree" i dag. Det er lidt ligesom en tier butik hvor alting koster een dollar. Vi fik bl.a. nogle KÆMPE poser til at samle slik i. Afhuggede fingre. Hjerne pakket ned som den ville se ud i en slagterbutik. Klamme masker etc.
For at sprede lidt stemning ses Ulrik og undertegnede nedenfor iført nylon strømpe hovedbeklædning a la græskar:
Ingen kommentarer: