fredag den 19. august 2011

Ducktours - næsten bedre end juleaften

Under tidligere besøg i San Francisco har vi set særprægede turist køretøjer iført høj musik,  og glade børn (og voksne) med plastik andenæb til at trutte i (billeder kan ses fra hjemmesiden her). De så endda ud til at kunne køre i vandet......
Dét kunne ungerne bare ikke leve uden at prøve, og nu da moster er på besøg, var det en hel fantastisk anledning. Vi fik bestilt billetter på nettet og så måtte vi jo pænt vente på at det blev fredag.
Vi lagde hårdt ud med morgen mad på Dennys Diner, hvor Ulrik denne gang fik spist 2 portioner "all you can eat pancakes". Han kunne så også kun lige rokke sig ud i bilen bagefter. Og så gik turen ellers til San Francisco.
Vi kom forbi en legetøjsbutik på vejen og Ulrik købte sig en nuttet bamse:
Og så satte vi os ellers op på Union Square og ventede og ventede og ventede.
 ENDELIGT kom bilen / båden / hvad-man-nu-ellers-skal-kalde-den og de turister, der allerede var ombord steg af, og så kørte den ellers videre. Dér var der lige nogen, der blev lidt lange i hovederne. Det viste sig dog at de havde flyttet ombordstignings stedet et par gader længere henne, og vi nåede det hele i god tid, og fik også varmet næbene op inden vi skulle køre:

Så gik turen ellers gennem gaderne til lyden af "YMCA", "We will, we will rock you" samt lignende musik der tiggede om at blive truttet i takt til. Vi var den eneste børnefamilie ombord og fik at vide, at vi var super musikalske! Efter ca en times køretur rundt i byen kørte vi ned i vandet (til tonerne af introen fra "Dødens Gab"). Og så sejlede vi ellers rundt i bugten med disse skiftende kaptajner undervejs:

 Vi vidste ikke på forhånd at børn gerne måtte styre båden. Det var et kæmpe hit. Vi blev sat af igen på Union Square og efter at have bestukket ungerne med is, så de kunne sidde stille mens de voksne drak kaffe, var vi klar til at slå os løs i Chinatown. Vi traskede hele vejen igennem og ned til Fishermans Wharf for at køre med sporvogn tilbage. Dér blev vi mødt af synet af denne kø:
Det ville minimum have taget en time at komme igennem den, så vi traskede videre for at finde en bus. Undervejs kom vi forbi In and Out burger med et fantastisk koncept: "stor burger / lille burger? Med eller uden pommes frites?, samt køb-en-kop-og-kom-selv-sodavand-i. Enkelt, billigt og oven i købet velsmagende:
Efter noget mad kunne vi godt gå lidt længere og endte faktisk med at køre i offentlig transport sporvogn tilbage til togstationen. Vi tog toget hjem og sluttede dagen af med endnu et afsnit af Dr Who, strikning (gæt selv hvem) samt indkøbsliste skrivning udfra denne uges kuponer.
Forsat god weekend herfra (rap rap).
3 kommentarer:

PeterK sagde ...

Spændende ! Husk også at komme til Bridge School Concert med Neil Young her i efteråret. Mener det er i San Fransivsko ?! Lidt kultur skal I have !

Kristian sagde ...

kommer du her over? så kan vi tage til koncerten sammen...

PeterK sagde ...

he det skal jeg nok tænke meget længe over ...nok længere end oktober ;-)