lørdag den 19. november 2011

Mere efteraar i Californien....

Hm - det blev maaske en lidt lam titel paa et blog indlaeg, men jeg har heller ikke "over-the-top" fantastiske ting at berette om denne uge. Der er dog sket en smule signifikante begivenheder:
Foerst og fremmest har vi faaet en nye beboere i huset - en hel flok myrer, der er flyttet ind i badevaerelset via en spraekke ved badekarret. Dette resulterer i store drukne orgier hver gang vi gaar i bad, og vi skal vist til at finde ud af hvor man egentlig koeber myre lokkedaaser henne herovre.
Saa er Luca blevet skrevet op til SFO 2 dage om ugen, saa Kristian kan faa lidt mere tid end 1 1/2 time i fred og ro et par gange om ugen. Luca glaeder sig meget til at faa lidt mere legetid med sine venner fra klassen selvom bedste veninden Emilia ikke gaar der.

Denne weekend (i skrivende stund er det loerdag aften) har vaeret stille og rolig indtil videre. Vi tog en tur i Target fredag aften for at shoppe babytoej til en ny lillesoester til een af Lucas klassekammerater og endte selvfoelgeligt med at bruge ALT for mange penge paa alt muligt bras. Herunder et plastik rensdyr, der ved tryk paa ryggen kvitterer med at skide en mintpastil ud i en lille potte - behoerigt akkompagneret af bjaeldeklang...... Alt det man ikke vidste man lige stod og manglede!

Dagen i dag startede ud med laekkert solskin saa vi slaebte ungerne udenfor til en gaatur i Wildcat Canyon. Herunder ses Ulrik der forcerer stenene i wild cat creek. Jeg gjorde mit bedste for at psyche ham op til at falde i vandet og lovede at filme ham hvis det skete - hvilket det selvfoelgeligt ikke gjorde (aev) men Luca og Teresa skulle i hvert fald ikke nyde noget af at gaa paa stenene, efter jeg havde fortalt gruopvaekkende historier om, hvor galt det kunne gaa!
Vi kiggede efter vilde kaniner, men de var nok gaaet i seng, da vi kom. Vi saa i hvert fald ikke en eneste. Til gengaeld fandt vi et tatoveret trae midt i det hele:
Vi har haft gaester her til aften med legekammerater til 2 ud af 3 boern. Der skulle ogsaa have vaeret en dreng paa Ulriks alder, men pga dobbeltbooking maatte han undvaeres. Det var altsaa ret aergeligt. Men saa var der flere kalkuner til os andre:
Thanksgiving er lige om hjoernet saa denne opskrift paa cupcakes var vi NOEDT til at proeve. De var egentlig ikke saa svaere at lave, men ligner godt nok heller ikke dem paa billedet i bogen helt (vores var en smule mere skeloejede). Men de smagte godt.












1 kommentar:

christunte sagde ...

Mægtig flotte kager!
Hvor mange bjergløver er der egentlig i Wildcat Canyon? Og hvor stort er stedet? Det ser jo vældig stort ud, når I kan gå sådan en lang tur.