onsdag den 2. november 2011

Det store Halloween brag


Een af de ting vi helt klart havde set frem til, inden vi flyttede, var muligheden for at fejre rigtig Halloween - the American Way. Og vi blev ikke skuffede.
Ungerne skulle moede udklaedte op i skolen, saa de var klar til den store parade og Halloween hygge i klasserne. Som Ulrik toert kommenterede saa bestod hyggen i hans klasse af at man maatte sidde paent og stille paa sin stol og spise en muffin. 6'th grade havde dog haft pumpkin dag fredag, hvor de skulle estimere hvor meget et graeskar vejede, hvor mange kerner, der var i osv. Super sjovt, ikke sandt? Der er altsaa ikke meget fest og ballade i den klasse desvaerre. Det gik noget vildere for sig i Teresas og Lucas klasser heldigvis.
Om eftermiddagen var der saa Halloween parade - og det var ikke kun boernene, der var klaedt ud. Nedenfor ses "The Fairy Principle":
0g Ulriks engelsk og billedkunst laerer (Mr Blake) klaedt ud som en gris fra Angry Birds (Ulriks strikse klasselaerer var selvfoelgeligt ikke klaedt ud):
Samt gaardvagten Mr Schmidt, der angreb sagesloese moedre, der var moedt op for at se paraden:
Og saa gik paraden ellers i gang foert an af El Cerrito Highschool Band med trommer, floejter og hvirvlende faner:
Bag dem fulgte saa 500 udklaedte boern deriblandt Zombie Teresa:
Transformer-ninja-politimanden Luca:
og varulven Ulrik (Wolfrik):
Vi kunne heller ikke lade vaere med at tage billeder af denne aeldre dame komplet med gangstativ og stoettestroemper:
Senere paa dagen efter skolen var slut havde vi planlagt at tage til hunde udklaednings konkurrence i nabolaget. Meget lokalt men yderst underholdende. Der var bla. hajen og hummeren:
og hulemandsfamilien:

Men vinderen blev hunden klaedt ud som en ulv der var klaedt ud som bedstemor. Ejeren havde selvfoelgeligt Roedhaette kostume paa:
Og saa var det endeligt tid til den store finale. Trick or Treat. Vi havde koebt MEGA store poser, saa forventningerne var helt i top. Vi startede kl 18:30 oppe hos Heather fra Teresas klasse og vi rendte soerme ind i Lucas bedsteveninde og en dreng fra Ulriks klasse undervejs, som vi fulgtes med. Jeg tror vi gik et par kilometer paa ca halvanden time og ungerne fik hver samlet ca 2 kg slik ind med kun en smule svipsere i form af clementiner, rosiner og ostedip. Luca tog det resolut ud af posen og gav det til os andre, hvis der var nogen der formastede sig til at putte andet end slik i posen. Nedenfor ses et stemningsbillede undervejs:
Kl 20 naaede vi hjem med en flok traette glade boern, der sjovt nok ikke fik lov at spise alt deres slik inden de skulle i seng ;-)

2 kommentarer:

christunte sagde ...

Det var så super hyggeligt at være med til!

PeterK sagde ...

de er skøre de amerikanere (og wannabee's)...:-)