mandag den 7. november 2011

Efteraar i Californien

Vi har i den forgange weekend skiftet til vintertid herovre, saa det nu bliver moerkt allerede inden kl 18. Det er ogsaa blevet MEGET koldere og traeerne er begyndt at have efteraarsfarver.
Nedenfor ses et billede, der emmer af efteraar fra min loebetur i morges, hvor taagen ligger tykt ved indgangen til Wildcat Canyon:
Huset vi bor i er bestemt ikke isoleret efter skandinavisk standard, saa i denne weekend har vi faaet sat gang i braendeovnen og centralvarmen. Sidstnaevnte faar dog kun lov at koere max en halv time ad gangen, da alle rum i huset faar blaest varm luft ind uden undtagelse og da det vil koste en mindre formue at holde huset varmt hele tiden. Braendeovnen er til gengaeld et stort hit. Her ses Luca, der sidder og hygger sig (i sin kattekurv.......) efter at have vaeret i bad:
Halloween er godt overstaaet og der bliver laengere og laengere mellem den klamme pynt i nabolaget og i butikkerne........ og kostumerne kommer paa udsalg. Vi har vaeret ude og hamstre til fastelavn i Danmark, men nu maa vi jo se om kufferterne kan klare det ogsaa, naar vi skal hjem. Derudover risikerer vi heller ikke laengere at moede en heks med indkoebsvogn, naar vi koeber ind:

Til gengaeld venter Thanksgiving saa lige om hjoernet - i slutningen af november - og hvis man er sulten kan man jo saette en faelde op paa gaden og fange en kalkun. Denne stod og pludrede lystigt paa vejen en morgen. Jeg turde ikke gaa taettere paa for at tage billedet , da de kan vaere temmeligt agressive:
Vi har booket overnatninger i nationalparken Yosemite til Thanksgiving, da der dels er 4 fridage lige efter hinanden og da vi saa heller ikke behoever sidde og foele os alt for meget "palle alene i verden" naar resten af nationen gaar amok i familiehygge.

I denne weekend har vi endnu en gang haft besoeg fra Danmark - naesten (det er eksil danskerne Berit og Henrik, der til daglig bor i Stockholm). De havde dog naaet forbi Foetex inden afrejse, saa vi nu burde kunne klare os med baade saltlakrids og kirsebaersovs :-)

Her til sidst kommer der lige et lille stemningsbillede fra i morges, hvor Ulrik krammer sin yndlingsmorgenmad:

1 kommentar:

christunte sagde ...

Det ser sandelig hyggeligt ud med pejsen!
Jeg er meget glad for, at jeg nåede de sidste sommerdage hos jer. Utroligt, så hurtigt det kan skifte! (Og godt at vide, at I har varme strømper...)