lørdag den 31. maj 2014

Kom og køb

Så er vi officielt sådan nogen, der har en lejlighed til salg. Det ER altså underligt. Nu har vi i årevis brokket os over at bo på alt for lidt plads, og så hænger der pludseligt til salg skilte i vinduerne. Vi nåede at komme på nettet inden Kr. Himmelfarts ferien og har da også fået et par gode grin over "vores" annonce. Fx ser vi vores ejendom jo klart sådan her ud i mørke:

Og når vi tænder fjernsynet kommer der maritime billeder frem på skærmen (host host):
http://filecache.esoftsystems.com/ewarpCacheImage.php?p=ZmlsZT0xMDgyMjI0Ny8zLW8uanBnJmlkPTE2NTg2NTc3JnN0b2VycmVsc2U9OTYzeDY0MiZyZXNpemU9YmVzdGNyb3A=
Til gengæld er det ikke kun photoshop, der har æren af hvor rent og pænt her er, og det er vi mega stolte over (vi er så måske knap så stolte af at gæster taber underkæben og udbryder at de næsten ikke kan kende vores stue fordi den er så ryddelig......).

Fredag havde vi 2 fremvisninger og var derfor hjemløse hele formiddagen og lidt til, så vi fik den fremragende ide at tage på ind på Strøget sammen med ca 200.000 andre. Vi lagde ud i Fætter BR på toppen af Magasin hvor Luca på imponerende vis fik nået at prøve nye Nintendo DS 3 spil, køre på løbehjul, hoppe på trampolinsko, skyde med armbrøst, og lave "fun loom" armbånd på rundt regnet 25 minutter. Vi købte ingenting, så vi må bestemt være rykket op i kategorien af favorit kunder..... Vi fik også spist is, var på den seje legeplads bag rundetårn, og Luca fik brændt lommepenge af på røgelsespinde, så her nu dufter som om vi bor i en indisk tingeltangel butik - føj.

Lørdag har vi brugt på loppemarked i Amagercenteret. Det var ærlig talt en rimeligt trist affære:
Ifølge Amagercenteret selv ville der både være madboder (der kunne købes jordbær og fadøl????), børneunderholdning (- ja okay, der var een klatrevæg):
og sidst men ikke mindst: levende musik. Hvis man ser bort fra Teresa der forsøgte sig med opera for at lokke kunder til, og airconditionen ind til een af butikkerne, så var der nu ikke meget øreguf at fornøje sig med. Men vi fik da solgt for omkring 1200kr, som vist sikrede os en plads blandt dem, der fik solgt mest.
Een af de ting, jeg havde arbejdet hårdt for at få salgsklart var mit skrækkelige 1500 brikkers puslespil udelukkende i beige, brun og støvblå nuancer. Jeg blev færdig med det torsdag aften og måtte ihærdigt affeje børn, der helt bestemt mente at det var lige præcis een af dem, der havde fortjent at sætte den sidste brik på - som om! Jeg har brugt over et år på at samle det, så det skal behørigt fejres med en GIF - velbekomme (eller hvad man nu siger inden sådan en lille visuel lækkerbisken):
http://i.picasion.com/pic77/6c29dd7ea63dda6526311158237ac939.gif


2 kommentarer:

Danish in san francisco sagde ...

Juhu tillykke! Håber at I hurtigt får solgt lejligheden og ikke skal rende forvildede rundt i København over en længere periode. Det var da et mega sølle loppemarked(!?!), godt at I trods alt fik solgt noget :-) Har BR virkelig overtaget Hamley's på toppen af Magasin? Verden er af lave...

Henriette sagde ...

Hamleys er i IIllum, så verden er ikke helt af lave (men der var da vist osse noget med at de gik konkurs, men de har da stadigt åbent - tror jeg nok....). Vi napper lige eet loppemarked mere og så må resten altså ryge til genbrug.