søndag den 13. maj 2012

Fejring af veloverstaaet eksamen

Herovre i "Big Brother" land hvor alt skal kunne dokumenteres, underskrives og valideres, skal der selvfoelgeligt ogsaa holdes godt og grundigt styr paa, hvordan boernene klarer sig i skolen. Saa der er test fra og med second grade og Ulrik og Teresa har ikke vaeret nogen undtagelse. Det meste af april er gaaet med endeloese test-preps, hvor de har svedt sig igennem op til 80 sider tykke eksamenssaet i engelsk og matematik. I den forgange uge blev det saa endeligt overstaaet. Ulrik fejrede det med en tur i biffen med sin far for at se "Wrath of the Titans" og jeg havde lovet Teresa en tur paa The Cheesecake Factory sammen med veninde efter eget valg. Det blev Hedda, der fik lov at komme med. Hun har ikke koert saerlig meget i tog herovre, og det var faktisk ret skaegt at have hende med. Hun startede med at sidde klistret op af vinduet, saa skulle hun liiiiiige staa lidt op og det endte hurtigt med konkurrence om, hvem der kunne staa i maerkelige stillinger i laengst tid uden at vaelte, mens toget koerte:
Der blev ogsaa diskuteret boeger som i en anden bogklub for aeldre damer. Teresa og Hedda var nu ret enige om, hvad der er vaerd at laese.
Vi kom frem til byen og gik direkte hen til Macys og tog elevatoren op til toppen. Suk og stoen. Der var ET HELT KVARTERS ventetid paa at faa bord, og det er altsaa lang tid naar man er 9 aar, meget sulten og ekstremt utaalmodig. Damerne overlevede nu alle 15 minutter og vi blev behoerigt baenket udenfor i solen. Kagerne paa Cheesecake Factory er helt vildt laekre og helt vildt store:


Jeg fik spist ca en trediedel af mit stykke kage, Teresa fik klaret sig igennem halvdelen og Hedda var naermest maet efter at have kaempet sig igennem floedeskummet. Boevs.
Vi var jo inde i byen - og der var ikke nogen drenge, saa vi blev jo noedt til at ose lidt inden vi tog hjem. Der blev kigget paa kjoler i Macys, T-shirts i H&M og vi kom forbi en oereringebiks, hvor jeg naer aldrig havde faaet slaebt dem ud igen. Jeg havde udover kage lovet dem en tur i "Lush", der er en meget oekologisk saebe mm butik. Her kan man faa nogle helt fantastiske badebolde med brus i til karbad. Personalet derinde er bestemt ogsaa et besoeg vaerd. Vi fik bl.a. anbefalet at kombinere badebold med glimmer med badebold med blaat salt og havtang. "It feels just like you're a mermaid when you swirl the water" fnisede den sloejfe og piercing beklaedte ekspedient mens hun roedmede bag al makeuppen. Det blev til en guldglimmer bold til Hedda (der ellers havde brugt lang tid paa at snakke om hvor meget hun hadede alt der glimrede eller var pink og lyseroedt. I toget paa vej hjem skulle hun lige beundre sin nye saebe og endte med at vaere smurt ind i glimmer fra top til taa!), en lilla/hvid stribet sag til Teresa, og da jeg havde lovet Luca at han gerne maatte faa en robot badebold, roeg der ogsaa saadan een med i posen.
Nu var klokken blevet naesten 18 og vi skyndte os ned til toget. Det var godt fyldt med traette mennesker, og pigerne kunne ikke helt forstaa, hvorfor de ikke sagde noget. "Why is everyone so quiet?" blev der spurgt med hoej roest! De fik nu heldgivis travlt med at vaere stille, da de opdagede hvor meget glimmer, de havde faaet smurt ud paa saedet ved at beundre de nyerhvervede bade vidundere......
Badekarret var sjovt nok i brug det meste af aftenen og det var et par yderst velduftende yngsteboern, der blev lagt i seng en times tid senere:

I denne weekend har vi vaeret til fest hos een af mine kolleger, der netop har faaet erhvervet sig Ph.D. graden og soendag boed paa en tur i IKEA. Luca var i hopla og fik proevet samtlige sofaer derinde. Her ses et lille udpluk:

Han blev nu heldigvis traet til sidst:
Lige til allersidst kommer der lidt om de sidste nye store interesser herhjemme. Luca er blevet bidt af en gal dinosaur og et et lille interview hvor han fortaeller om dem (paa engelsk selvfoelgelig - mor her skal jo lige blaere sig lidt) kan ses her.

Teresa knytter plastik snore paa livet loes og har efterhaanden naaet at lave en hel samling, der pynter paa skoletasken.
Ulrik ser vi ikke helt saa meget til for tiden (med mindre, der er mad - man er vel snart en evig sulten teenager) da han som regel er helt opslugt af Manga tegneserier.




Ingen kommentarer: