fredag den 25. maj 2012

Der har været lidt stille her på bloggen....

..... fordi vi har haft travlt med ganske almindelig hverdag. Jeg er gået i gang med nogle "rigtige" forsøg på universitetet, der involverer diabetiske rotter (for ca. 25.000 kr), der bliver behandlet med insulin og specialfremstillede peptider (for ca. 10.000 kr) vha små indopererede pumper (for ca. 2.000 kr) - og det er kun pilotforsøget. Jeg har ærlig talt haft en liiiiiille smule svedige håndflader, da jeg aldrig nogensinde før har prøvet at lave SÅ dyre forsøg. Indtil videre er det nu gået godt. Rotterne er super søde, men jeg har været standhaftig og kun den ene af dem har fået et kælenavn. Ungerne har døbt den "Miv rotten" fordi den siger "piiiiiv, piiiiiv, piiiiiv" i takt med at man kæler med den, mens den ser helt salig ud og putter sig ind under armen. Stalden ligger nede i kælderen, og det kan godt blive nogle lange dage, så jeg er begyndt at høre lydbøger. Første bog har været "Born to run", som jeg har lånt af en kollega. Den kan varmt anbefales, og jeg blev selv meget inspireret af den. Så inspireret at jeg besluttede mig for at løbe på arbejde i lørdags.... Det blev en overmåde spændende tur. Næsten lidt for sjov, da den endte med at blive 18,8km lang og inkluderede et styrt i en fodgængerovergang, så jeg stadigt døjer med sår blå mærker på knæene. Men jeg er pavestolt af at have gennemført i nærheden af et halvmarathon i barfodssko (og er glad for at jeg ikke brækkede nogle tæer, da jeg faldt!).
Vi har også haft brugt meget energi på at planlægge vores kommende roadtrip. Vi skal langt omkring og ruten kan ses her: roadtrip
Vi tager afsted så snart ungerne har sommerferie og Moster er ankommet. Det er vores første tur ud i ørken mm. og bilen er blevet behørigt tjekket i denne anledning. Tanken om at den bryder sammen i Death Valley - "need I say more?". Vi tror nu nok det skal gå og sørger for at have behørige mængder vand og tæpper med. Vi havde oprindeligt bestemt os for Grand Canyon, men endte med at vælge Bryce Canyon efter varme anbefalinger fra andre, der havde prøvet at være begge steder. Vi kører derudover op omkring Portland i Oregon, da Kristian har haft en kollega, der nu bor deroppe, og det var een af de oplevelser, der stod højt på hans liste.
Som nævnt i sidste indlæg er ungernes eksamener overstået og det er blevet noget mere afslappende at gå i skole. I denne uge har det således været "Crazy hats and socks day" mandag, "Hawaii day" tirsdag, "Pajamas and twin day" onsdag, "Jersey day" torsdag (hvor der var besøg af Jamba Juice, der solgte juice i spisefrikvarteret) og "80´s day" i dag. Som de eneste lærere har Teresas og Lucas lærere gået op i det med stor entusiasme og Kristian mødte da også op til Yard Duty torsdag iført natbukser og Angry Birds sovemaske - sidstnævnte var et stort hit.
Torsdag aften var der "Open House" og vi fik taget billeder af alle børn med deres respektive lærere.
Her ses Luca med Mrs. Cary:
 Teresa med Mrs Best:
 Og Ulrik med hhv. Mr Blake og Mr Brewer:

Sidst men ikke mindst har vi også planlagt en lille farvel fest for ungernes bedste venner inden sommerferien på bedste amerikanervis i en park med pinãta, doughnuts og -øh - rundbold!

3 kommentarer:

christunte sagde ...

Nåååååhhhhh, de der billeder med børn og lærere - hvor er det bare sødt! (også Ulrik)
Det lyder overdrevet hyggeligt med de der temadage!
Jeg glæææææææder mig til vi ses lige om lidt!

PeterK sagde ...

God tur !
Ser spændendende ud !

Steen sagde ...

Dejlige billeder af Teresa,Luca og Ulrik med deres lærere :-) det er nogle stolte børn kan jeg se :-) okay ham den lille er stadig en frækkert kan jeg se :-)Håber at Kristian overlevede yard duty..;-)Kan i hygge og god pinse herfra Dannevang..har det ellers godt og det er også blevet sommer her :-) Vi ses og hils :-) kh Steen