søndag den 18. marts 2012

Wet wet wet....

.... kunne meget passende være overskriften for den forgangne uge. Vi har fået lov til at opleve den Californiske vinter for fuld udblæsning med non-stop regn fra vi stod op tirsdag morgen til vi gik i seng fredag aften. Det har været ret træls, men på den anden side så er vandforsyningen herovre fra overfladereservoirs, og vi har godt kunnet mærke en vis lettelse hos flere over at der endeligt kom noget regn - så Californierne kan være sikre på at de har noget at drikke og bade i ... og hælde i deres swimmingpools ...... og til at holde sprinklersystemet i haverne kørende i timevis hver nat!
Regnvejret har også medført at PE (Physical Excercise) har været aflyst i skolen. Som Ulrik meget rammende udbrød, da vi sagde at det ville regne hele ugen "Åh, nej. Så skal vi garanteret sidde under halvtaget i skolegården og stable golfbolde." Meget interessant idræts disciplin??? Jeg kan tilføje at skolens rekord er 7 bolde ovenpå hinanden.... Det er dog gået OK med skolegangen i regnvejr og børnene har fået lov til at se film i klasserne i nogle af frikvarterene.
Det har også været ugen hvor ungerne har haft overstået 2. trimester i skolen med dertil hørende karakter bøger. Herovre får man enten 1 (experiencing difficulty at grade-level standard), 2 (approaching grade level standard), 3 (Proficient/Benchmark at grade-level standard) eller 4 (Consistently meets and at times exceeds grade level standards). Der er kommet temmeligt mange flere 3 taller til denne gang i disciplinerne fx "Identifies concepts of prints (left to right, top to bottom)" samt "Identifies ,sorts and classifies objects by one attribute" for Lucas vedkommende. Teresa ekselerer i "Describes and analyzes character, setting and plot" og "Knows and understands that in equations, equals added to equals are equal". Og sidst men ikke mindst så er Ulrik fremragende til at: "Uses correct grade-level spelling in written work" og Use estimation skills to verify the reasonableness of answers". Derudover bliver de også bedømt på deres evner til at følge regler, vise respekt og rydde op efter sig selv uden brok! Som det nok kan fornemmes er der MANGE rubrikker på karakterbladet, og jeg har helt ondt af de stakkels lærere der skal tage stilling til omkring 50 udsagn (forskellige fra klassetrin til klassetrin) vedrørende hver eneste elev i klassen.
Weekenden har heldigvis budt på tørvejr og gæster til middag både lørdag og søndag - hel-danskere, halv-dansker og kvart-danskere i skøn sammenblanding, så vi har fået en god afslutning på en ellers småtrist regnvejrs uge.

1 kommentar:

christunte sagde ...

Ha ha - rydde op uden brok? Noget af en ting at skulle have karakter i....