lørdag den 24. marts 2012

Der står en ko, la´ vær at glo!

 Selvom det regnede her til morgen trodsede jeg vandet og løb en tur ind i Wild Cat Canyon. Det er ved at være et stykke tid, jeg sidst har været derinde, pga mudder, rejser og (ahem) en sur mand, der smed mig ud, da jeg skød genvej over den private golfbane.
Men i dag skulle det altså være.
Der var ret mudret. Ikke bare almindeligt mudder - næh den trælse klistrede slags der bygger sig op under skoene så man bliver flere cm højere og benene føles blytunge:
Til gengæld var der grønt derinde. Jeg har indtil videre kun set bakkerne være gulbrune pga det tørre græs, men nu var der kommet så meget regn, at det var blevet grønt:
Køerne havde samlet sig ved stierne. Der var mange. Og de gloede! Der er altså ikke nogen andre dyr, der kan glo lige så meget som en ko. Jeg havde glemt hvor godt de gør det. Ligegyldigt i hvilken retning jeg kiggede mødte jeg minimum 15 par sørgmodige og intenst stirrende brune øjne. Det var egentlig meget hyggeligt - lige indtil der var et par stykker, der begyndte at spærre stien og se ud som om at "hende damen kan da bare komme an, så leverer vi lige et par cirkelspark eller løber rigtig hurtigt efter hende". De var heldigvis lige en smule mere bange for mig, end jeg var for dem, så ingen kom til skade.....

Resten af lørdagen har budt på produktion af Science Fair Postere til den kommende uge. Ulrik har undersøgt om blå farve fra Powerade (en mega klam amerikansk drik) kan opløses i olie, for det kan måske forklare hvorfor han har fået hovedpine de gange, har smagt på det (hjernen er lavet af fedt, så jo mere farven går over i olien, jo mere kan den også potentielt sætte sig i hjernen). Teresa har undersøgt om citron saft gør en tand mere klam end cola gør, ved at lægge en tand ned i hver slags "saft" i 5 dage og se hvilken, der blev mest klam.
Og så fik Kristian og jeg indtaget en helt aldeles raw frokost med supperester fra i går og raw sushi med revet jicama i stedet for ris. Det smagte helddigvis rigtig godt begge dele.

1 kommentar:

christunte sagde ...

Så fik I lige en award... Spændende, hvor mange læsere I så får!