onsdag den 7. marts 2012

Alliance redwoods

Tirsdag til fredag sidste uge var Ulrik og Jeg paa 6 grade tur til Alliance redwoods (www.allianceredwoods.com).
Emnerne var hvad en skov er, hvordan man identificerer planterne i skoven, hvilke dyr der lever der og hvordan man passer paa skoven. Derudover var der diverse udfordringer ungerne kunne proeve kraefter med.

Vi tog afsted tirsdag morgen. Der var 48 boerne, 2 laerere samt 10 foraeldre (eller chaperons som de kaldte os).


Vel ankommet til Alliance Redwoods...
 frokosten indtages.
 Efter indkvartering og frokost skulle vi samles og informeres om dagens aktiviteter og ud paa et lille orienterings loeb for at laere stedet at kende.

 Alliance redwoods er et lejersted der er ejet at forskellige kristne organisationer, derfor var der flere steder i skoven opsat skilte son nedenstaaende hvor det er var nogle bibelvers, inde i lejerens recepsion kunne man saa hente en folder hvor man kunne indskrive de forskellige biblevers man fandt paa sin tur.



Dagene var delt op i 3 klasse undervisninger af 1.5-2.5 times varighed og bestod primaert af hikes ud i den omkring liggende skov. Derudover var der tid til oprydning, fri leg etc.
Foerste aften skulle boernene lavet deres chaperones om til dyr de selv fandt paa. Det skulle vaere en blanding af mindst 2 forskellige dyr. Jeg blev til en "flyvende mande egerne pedel"
Et af emnerne boernene skulle undervises i var Jordskaelv (vi er vel i californien...), nedenfor ses et puslespil hvor brikkerne er skaaret ud saa de representerer de forskellige kontinental plader.
 Det var tydeligt at boernene noed at vaere ude i det alternative klasse vaerelse...


 Boernene skulle ogsaa laere om de dyr der lever i skoven...


Boernene skulle ikke kun undervises i natur, de fik ogsaa mulighed for at blive udfordret paa deres mod. bl.a. havde stedet en lang svaeve bane  som var ca 10-15 meter over jorden - alle fik mulighed for at proeve, men ikke alle tog turen.

en tur kan ses her:
http://www.youtube.com/watch?v=WYl6WowL-TM&feature=youtube_gdata

Stedet havde ogsaa en "forlystelse" som hedder "leap of faith" dette var et Redwood trae hvori der var lavet nogle trin sa man kunne klatre op paa en platform ca 70 fod (ca 25 meter) over jorden. fra denne platform skulle man saa hoppe ud og proeve at fange en trapez
Det var alt i alt en dejlig tur.

Ingen kommentarer: