mandag den 21. april 2014

Kulinariske højdepunkter

Her i foråret har jeg prøvet at få lavet noget hyggeligt med hver af ungerne enkeltvis. Ulrik og jeg tog på j-popcon (japansk popkultur messe med især manga i fokus), og i lørdags var det Teresas tur. De 2 allerbedste former for oplevelser man kan byde hende er mad og shopping. Faktisk er hun noget nær utrættelig i begge discipliner, så det blev først til en tur på Sticks and Sushi, og her er det vigtigt at understrege at det kun er een der du'r i hele København: den der ligger på toppen af Tivolihotellet! Her har de noget så genialt som gynger bag baren, så min kaffe og Teresas (andet glas - det smagte nemlig forrygende godt og måske kom mor her til at smage lidt for meget på sin datters drikkevarer - host host) ingefær/citron sodavand kunne nydes siddende i gynger med udsigt over Københavns havn.
På vej ud til toiletterne er der glasgulv med kig ned til gaden - kan dog ikke anbefales folk med højdeskræk:
Og sidst men ikke mindst, så kan man drible lige over på fisketorvet og tilbringe resten af eftermiddagen foran et prøverum i H&M og føre dybe samtaler a la "arj mor, kan du ikke lige finde den her i en anden størrelse/farve/slags". 

Der indtraf også kulinariske højdepunkter søndag, hvor ungerne fik et velfortjent stort påskeæg hver (noget med en mor der sagde, at hun kun købte påskeæg til dem, der lavede gækkebreve, og så lavede de faktisk gækkebreve alle 3!). Jeg havde ikke kigget godt nok på æggene inden jeg købte dem i Fakta, og der var rimelig meget rimelig klamt slik i. Bl.a. denne helt igennem labre nutellaklovn:
..... der kunne pynte morgenmaden, så det lignede der havde været en hund med tyndskid forbi (bemærk den photobombende nutellaklovn der i dagens anledning var standin for den photobombende teenager):

 
Og ja, vi spiser stadigt af pap tallerkener for håndværkerne nåede da ikke at gøre sig færdige inden påske.

Ingen kommentarer: