onsdag den 30. april 2014

En rigtig god dag

OK, dagen startede med at jeg var temmelig grøn i hovedet af misundelse - helt og aldeles selvforskyldt endda. Sidste sommer gav jeg Kristian en retur billet til San Francisco i fødselsdagsgave så han kunne komme til fødselsdag derovre her i maj og i dag oprandt så dagen, hvor han skulle af sted. Ja - jeg har selv givet ham gaven og jeg synes den er aldeles velfortjent når man tænker på at han klarede 2x2 mdr alene herhjemme med ungerne ifbm min ansættelse på Berkeley. Men altså...... Åh hvor gad jeg godt have været med!
Dagen fortsatte med at sige farvel på min afdeling ude på universitetet. Jeg havde sidste dag i dag efter et halvt år i løntilskud derude og selv om det er trist at skulle forlade en flok kolleger, jeg er blevet rigtig glad for, så har jeg nået det, jeg kom for og har kørt et forsøg fra start til slut inkl databehandling og artikel skrivning (hvilket faktisk ikke er helt ringe, når jeg er i "forsøgsdyrs branchen"). Der var en endda samlet ind til en gave og jeg fik et wellness gavekort :-)
(hm -  måske skulle jeg lige få en gang botox inden konfirmationen om lidt.........).

Næste stop var at hente Luca lige efter skole, så vi kunne komme en tur på Eksperimentariet bare ham og mig. Han havde glædet sig mega meget og var helt oppe at ringe, da jeg hentede ham. Han havde faktisk været derude med SFOen i sidste uge og i dag skulle 0. klasse på tur derud, hvilket jeg måske nok syntes var lidt træls, men Luca syntes bare det var fantastisk.
Vi hyggede os gevaldigt og fik taget flere sjove billeder:


Og så fik han shoppet amok for alle sine lommepenge for maj måned i butikken. Jeg fik ham trods alt talt fra at bruge sine penge, på noget der var stort, men han opfører sig fuldstændig som vi andre har det med en åben pose slik. Har han først taget hul på dem og brugt bare 5kr, så skal de resterende 195kr bruges med det samme!
Som prikken over i'et så er håndværkerne stort set færdige. Dvs vi har nu intakte køkkenskabe igen  med skabslåger på og alting (og jeg burde være i gang med at tømme flyttekasser inde fra stuen og smøre en madpakke, og tømme opvaskemaskine og og og). I stedet sidder jeg lige og sunder mig lidt i stuen med tændte julelys - som vi skal se at få brugt inden vi rejser:
- efter en omgang lektielavning/madlavning/affodring af afkom der har været til eller skal skynde sig ud af døren til konfirmationsforberedelse/spejder/kajak.


4 kommentarer:

Steen sagde ...

Hej fra Steen ������

Henriette sagde ...

Hej Steen selv :-)
Hyggeligt at du læser med.

Anonym sagde ...

Æj hvor surt at du ikke kommer med til SF, det må blive en anden gang :-)

Henriette sagde ...

Jeps. Jeg er SÅ misundelig altså! Suk.