tirsdag den 6. september 2011

Labour Day Weekend

Denne weekend har vaeret ekstra lang, da det var Labour Day om mandagen. Det var egentlig ganske rart.
Ulrik havde haft det smaaskidt baade onsdag og fredag og maatte hilse paa spanden loerdag morgen igen... saa vi tog det stille og roligt. Dvs Jeg  (Henriette) loeb en lang tur som det foerste. Jeg har fundet en rigtig god 12 km rute ude i Wild Cat Canyon og ganske som forventet moedte jeg de foerste 10 kaniner. Kristian tog sig en lang cykeltur lidt senere paa dagen og fik klaret lidt over 20 km. Jow jow. Vi er skam MEGET aktive!
Da Ulrik havde faaet det lidt bedre koerte vi en tur ud paa Stinson Beach (der ligger her). Dette involverer bl.a. koersel paa den beroemte rute 1, der tager turen hele vejen ned langs kysten. Vejen bliver som regel lovprist for alle de fine udsigter i guideboegerne, men hvis man som Teresa og jeg har tendens til koeresyge, saa tror jeg ikke det ville vaere droemmeferien!
Nede ved stranden er der iskoldt vand og taarnhoeje boelger:
Og det er ikke kun surferne der nyder boelgerne:
Vi kom dog ikke for at bade men havde en langt vigtigere mission:

Vi havde soerget for at koebe spande og skovle i Dollar Tree inden vi koerte derud, og ungerne fik givet den gas med at grave. Lidt vaadt kunne toejet dog ikke undgaa at blive ;-)
Vi naaede ogsaa at hoere haj alarmen inden vi tog hjem.

Soendag lagde vi ud med at tage i kirke, hvor de langt om laenge var kommet i gang med soendagsskole. Saa Teresa og Luca blev udsat for Teacher Vivian og Teacher Dot. Det var ganske underholdende. Jeg hyggede mig med at udfylde formularer (!!!!) mens boernene foerst hoerte historie. Derefter maatte de vaelge en aktivitet saasom perle, tegne, bygge med nogle ret seje klodser eller Tadaaah - oerkenkassen, der er vildt populaer. Det er basalt set en indendoers sandkasse, hvor man saa faar lov at vaelge figurer fra oerkenhistorier i bibelen. Og oh fryd - man faar ogsaa lov at stoevsuge efter sig selv. Oerkenkassen blev taget som noget af det foerste af de andre boern, saa Luca sad og gloede laengselsfuldt efter den, men mon ikke det bliver hans tur en dag.
Bagefter var der en snack, bestaaende af 2 (!) bittesmaa kiks, der omhyggeligt blev uddelt sammen med servietter, der blev foldet ud, til at vaere et lille "bord". Meget pertentligt. Til sidst fik boerne lov at gaa een ad gangen, naar Teacher Dot havde lokaliseret foraeldrene udenfor doeren. Det gaar jo ikke at udlevere boernene til de forkerte.....

Vi var inviteret til grill mad hjemme hos en anden dansker og hans amerikanske kone soendag eftermiddag. Vi havde nogle timer tilovers og gik en tur i den naerliggende park (Sibley Vulcanic Reserve). Der var stegende varmt, men rigtig flot:
Henrik og Jennifer, som vi besoegte lidt senere, bor ogss et godt stykke oppe ad hoejderyggen ligesom os selv, bare laengere sydpaa. Mens vi var der, kom der besoeg i haven - et stinkdyr. Det var foerste gang, det lykkedes at se saadan en faetter og det var meget populaert.

Mandag ville vi tage ud til en saakaldt action legeplads nede ved vandet. Det ligner en dansk byggelegeplads, hvor man faktisk baade kan risikere at blive snavset og slaa sig (i modsaetning til de fleste andre doedssyge amerikanske legepladser). Der var desvaerre lukket. I stedet kunne vi i smaa sulten tilstand gaa rundt og dufte til grill roegen fra alle andres laekre mad. Vi bliver vist selv noedt til at spise dernede en dag. I stedet tog vi hjem og spiste sushi, og Teresa fik kreeret sig et lille mestervaerk til madpakken naeste dag:

2 kommentarer:

PeterK sagde ...

jeg tror i skulle have droppet vaccinationen mod americanization ... ;-)

Steen sagde ...

Ser ud til at I får oplevet en masse sjove ting :-) Jeg havde nok sprunget i bølgen blå, selvom det måske var lidt koldt..Viking ;-) Hyg ! Kh