mandag den 18. juli 2011

på tøsetur i San Francisco

Så oprandt dagen, hvor Lars, Gitte og Sarah ENDELIGT kom. Især Teresa havde ventet og ventet og ventet. Det første vi blev nødt til at gøre var selvfølgeligt at tage på tøsetur om mandagen.
Vi startede ud alle 8 med en solid omgang morgenmad på Dennys. Tjeneren genkendte os med det samme - jeg ved ikke helt om det var godt eller skidt ;-)
Nedenfor ses Sarah i færd med at spise pancake puppies forklædt som basketbolde med en "kurv" sirup til at dunke "boldene" i.
Næste stop for tøsernes vedkommende var en tur i "nail shop" og få pedicure og manicure. Den yngre del af flokken var ganske tilfredse med både fodbad og massagestol (dét var den ældre del egentlig også):
Sarah og Teresa fik malet fine blomster på neglene uden ekstra beregning:
Nedenfor ses alle vores fine fødder:
Således parat til at kaste sig ud i shoppingens ædle kunst tog vi toget til San Francisco, hvor vi lige nappede noget med i kælderen i Bloomingdales. Her er der mad, der kan gøre alle glade. Især Teresa hvis nye yndlingsspise er Goyza:
Næste stop: Macys. Mål: kjoleshopping! Jeg skal love for at de unge damer fik prøvet kjoler til den store guldmedalje, bare se med nedenfor:





Ovenpå dén omgang, trængte mødrene hårdt til kaffe. Hurra for starbucks, selvom de staver som en brækket arm:

Inden vi dragede hjem til drengehørmen igen, nåede vi også lige en meget fin (og meget dyr) japansk slikbutik hvor vi købte grøn te gelé.Pengene blev afleveret i en lille kurv som damen tog med om bag kassen, og så fik vi byttepenge tilbage i den samme lille kurv, mens en anden dame pakkede indkøbet ned i fin papirspose.Nedenfor ses lidt af udvalget fra vinduet:

2 kommentarer:

christunte sagde ...

Det ser bare SÅ hyggeligt ud! Også selv om smilene ser en anelse mere kunstige ud på de nederste kjolebilleder.... Købte I nogle kjoler?

Kristian sagde ...

Teresa valgte den hvide kjole på nederste billede (nu mangler hun bare et par cowboy støvler og en hat), og Sarah endte med den blå halterneck kjole. Først kunne de slet ikke li´ nogen af kjolerne. Så kunne de li´ dem alle sammen, men det måtte de jo ikke få. Så det var ret svært;-)